Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ettől rossz ember vagyok?...

Ettől rossz ember vagyok? Tehetek valamit, hogy változzon a gondolkodásom? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy lány, akibe szerelmes vagyok. Lehet ezt túlzásnak érezni, de én így gondolom. Rengeteg közös van bennünk, sokat beszélgetünk, hasonló a gondolkodásunk. Egyszerűen úgy érzem, számomra ő a tökéletes nő. A probléma az, hogy van barátja. Én ezt elfogadtam, hogy egyelőre nem érdemes a baráti kapcsolatunknál jobban közelíteni a lány felé, és örülök, ha boldognak látom. Mégis olyan gondolatok fogalmazódnak meg bennem, hogy "remélem összevesznek és szakítanak" és ehhez hasonlók. Ettől rossz ember vagyok? Tehetek valamit, hogy elnyomjam magamban ezeket a gondolatokat?

2018. szept. 13. 21:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha akarod tényleg akkor nem értem mi a gond. Ha kell valami szerezd meg, vedd el. Amúgy bánni fogod legalábbis én bánnám ha nem próbálnám meg. Nevezhettek szar suttyónak de egyébként az se biztos hogy boldog a lány a barátjával, és ő is arra vár hogy jöjjön egy esély a boldogabb életre.

Ezt itt hagyom:

[link]

2019. júl. 28. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!