Más 20-on éves is már öregnek érzi magát?
Hasonlóan érzem magam én is, mint te. (bár nemtudom, lehet csak én látom a hasonlóságot, de nekem pont saját magam ugrott be, ahogy olvasgattam a sorokat)
20 éves vagyok, minden nappal idősebbnek és kívülállóbnak érzem magam a bulizós felszabadult 15-19 éves korosztálytól. Hiába tartom jól magam, meg néznek néha fiatalabbnak, önmagának nem tud hazudni az ember.
Nagyon nagyon nagyon rettegek az idő múlásától, és attól, hogy teljesen kiöregszem majd ebböl a tini korszakból. Én ha annyi lennék mint te, szerintem otthon ülnék a sötét szobába és mégjobban szomorkodnék mint most.
Nem azt mondom, hogy csináld te is ezt, csak elmondtam az én nézőpontomból a dolgot.
Egyébként nem tudtok így hétvégén, péntek délután-este, szombatonként este elmenni bulikba, kiülni valahová a városba nézelődni stb?
A barátnős befenyítős dologra a válaszom az, hogy ha a jövendőbeli barátnőd "bezárna" téged egy "ketrecbe", akkor gondolj arra, hogy egy nyugodt és nyomós indokod lenne arra, hogy szakíts vele. Tehát minden lelkiismeret furdalás nélkül mondhatnád neki azt, hogy vagy változtat, vagy vége. Aztán ha vége, élvezheted megint a szingli életet.
Kérdező,
ennyire nem lehetsz életképtelen. Nem tudhatjuk mi érdekel. Járj ki foci/kézilabda meccsekre, vagy focizni a haverokkal, 8-10 ember megfizethető áron tud bérelni termet egy órára már bárhol, vagy makettezz, olvass én nem tudom, ami érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!