Én kapnék munkát külföldön?
Végzettségem abszolút magyar vonatkozású, mert magyar irodalom illetve nyelvészet. Viszont 3 nyelvet beszélek (angol, német, spanyol). Van, amelyiket jobban, van, amelyiket kevésbé, de szívesen odateszem magam és megtanulom magasabb szinten. (Jelenleg mindegyik középszint.) Ha nyelveket beszélek, de más olyan végzettségem nincs,amit külföldön hasznosíthatok, akkor azért van bármi esélyem, hogy külföldre menjek?
A kérdés csak elméleti.
Miből érzékeled?
Nem tudom, utolsó, nem én voltam,kösz, a te válaszod volt a leghasznosabb.
Angliaban gyakorlattal vegzettseg nelkul is kapsz munkat. Gyakorlat nelkul etterem, hotel
Vagy magantanarkent nyelvet tanitasz bar ha kozepszint csak...
Mosogatonak elmehetsz attol meg :)
Igen, angolul tanitasz spanyolt vagy nemetet, bar nem fuznek hozza sok remenyt mert rengeteg native spanyol van itt, a nemet meg valahogy nem tunik nepszerunek. Bar nem vagyok szakerto. De az osszes angol ismerosom spanyolt vagy franciat tanult.
Plusz azt is figyelembe kell venni az elmeleti kerdesedhez, hogy az elet draga kulfoldon amikor nem dolgozol. Szoval vagy talalsz valami munkat par heten belul vagy feleled a megtakaritasodat vagy elvallalsz "alacsonyabbrendu" munkakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!