Létezik olyan zenestílus vagy konkrét előadó, amiért lenézel valakit, ha azt hallgatja?
Nem is mondtam, hogy magyarnak kell lennie. :)
Oké, úgy látom a mulatós egyhangú. És ha kizárjuk a mulatóst. Főleg az érdekel, hogy lenéztek-e egy komplett stílust. Pl. van, aki úgy gondolja, hogy ami pop, az csak rossz lehet. Van, aki a modern rockot nem hajlandó rocknak tekinteni. Van, aki szerint a punkok nem tudnak zenélni, a metál énekesek csak ordítanak. Van, aki szerint a pop csak nyálas lehet. Van, akinek a szöveg a fontos, van, akinek a zene.
Én gyűlölöm az összes popot, rapet meg az állítólagos mai "slágerzenéket", nekem túl modernek, meg nem találok bennük semmi kreativitást. Nem ítélem el azokat akik ezeket szeretik, csak kicsit meg vagyok döbbenve, hogy hogy lehet ezeket szeretni. Persze tudom, valaki meg az én zenei stílusomra mondaná ugyanezt :)
Apukám meg nagy mulatós-fan... :/ Ő nem a suttyók közé tartozik, de imádja ezt a fajtát, én meg már torkig vagyok vele, mert mindig bömbölteti a hangszórón vagy bekapcsolja a SlágerTV-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!