Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Létezik olyan zenestílus vagy...

Létezik olyan zenestílus vagy konkrét előadó, amiért lenézel valakit, ha azt hallgatja?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert GYK-n ha valaki feltesz egy kérdést, hogy gáz-e, amit hallgat, akkor általában kioktatják, hogy mit törődik mások véleményével. Kettővel fölötte meg ott vannak a kérdések, hogy miért híres a Kis Grófó meg hogy ugye "menő vagyok-e ha 12 évesen nem azt hallgatom, amit a kortársaim, hanem régi zenéket".
2018. szept. 7. 21:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
Az összest. Nincs értelmes magyar zene.
2018. szept. 7. 23:35
 12/24 A kérdező kommentje:

Nem is mondtam, hogy magyarnak kell lennie. :)

Oké, úgy látom a mulatós egyhangú. És ha kizárjuk a mulatóst. Főleg az érdekel, hogy lenéztek-e egy komplett stílust. Pl. van, aki úgy gondolja, hogy ami pop, az csak rossz lehet. Van, aki a modern rockot nem hajlandó rocknak tekinteni. Van, aki szerint a punkok nem tudnak zenélni, a metál énekesek csak ordítanak. Van, aki szerint a pop csak nyálas lehet. Van, akinek a szöveg a fontos, van, akinek a zene.

2018. szept. 7. 23:49
 13/24 A kérdező kommentje:
Persze attól, hogy szerinted valami rossz, még nem feltétlen tartod hülyének azt, aki hallgatja. Szóval ilyesmi érdekel.
2018. szept. 7. 23:50
 14/24 anonim ***** válasza:
51%
A mulatóst kivéve minden stílusban van valami jó, többé-kevésbé.
2018. szept. 7. 23:57
 15/24 anonim ***** válasza:
82%
Én utálom még a rap-et, főleg amiatt, hogy a rapperek nagyon nyomatják ezt az "igazi alvilági gengszter vagyok, az utca nevelt" dolgot, pedig sokuknak (főleg a magyar rappereknek) az égvilágon semmi közük nincs hozzá.
2018. szept. 7. 23:58
 16/24 A kérdező kommentje:
Utolsó: és akik hallgatják, azokról is rossz a véleményed?
2018. szept. 8. 01:12
 17/24 anonim ***** válasza:
38%

Én gyűlölöm az összes popot, rapet meg az állítólagos mai "slágerzenéket", nekem túl modernek, meg nem találok bennük semmi kreativitást. Nem ítélem el azokat akik ezeket szeretik, csak kicsit meg vagyok döbbenve, hogy hogy lehet ezeket szeretni. Persze tudom, valaki meg az én zenei stílusomra mondaná ugyanezt :)

Apukám meg nagy mulatós-fan... :/ Ő nem a suttyók közé tartozik, de imádja ezt a fajtát, én meg már torkig vagyok vele, mert mindig bömbölteti a hangszórón vagy bekapcsolja a SlágerTV-t.

2018. szept. 8. 08:19
 18/24 anonim ***** válasza:
kpop es a magyar pop, magyar rapperek egy resze
2018. szept. 8. 12:40
 19/24 anonim válasza:
Sok zenei stílust kedvelek, ezért nem szoktam lenézni senkit azért, mert kedvel egy konkrét műfajt.
2018. szept. 8. 14:22
 20/24 A kérdező kommentje:
Sokan arra válaszoltak, mit utálnak. De mit gondoltok azokról, akik ezeket szeretik?
2018. szept. 8. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!