Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A fiúk miért viselkednek így?

A fiúk miért viselkednek így?

Figyelt kérdés
Van egy szép lány, aki tényleg az, átlagtól szebb, de közben szerény, nincs elszállva magától és kedves.A fiúk miért nem mernek hozzá közeledni, csak "távolról szemlélik" és inkább választanák egy egyszerűbbet,holott tényleg tetszik neki a lány. Valaki megfejtené nekem ezt a logikát? Normálatlan válaszoktól kíméljetek!
2018. szept. 4. 22:26
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Mert sok önbizalom hiányos srác van, úgy gondolják hogy hozzájuk túl jó egy valóban szép, csinos lány és nem gondolják hogy lenne esélyük :)
2018. szept. 4. 22:32
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Mert a szép lányokra hajtanak a teljesen kigyurt állatok,mer ők jobban megérdemlik őket......nekik egy tekintet és kész... ilyen lány meg nem igazán van,vagy piszok ritka. Vagy foglalt......
2018. szept. 4. 22:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

2# sajnos ez az igazság! :(

Kifogok egy csajt, es kozben megtudtam hogy foglalt. (nem 1x volt már)

2018. szept. 4. 23:21
 4/7 anonim ***** válasza:
87%

A logika:

Minél szebb valaki, annál valószínűbb, hogy már van pasija.

Így inkább más lánnyal próbálkoznak.

2018. szept. 4. 23:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Úgy gondolom hogy félnek, vagy azt hiszik hogy már van barátod és ezért meg sem próbálják,a mai lányok már sajnos nem egyszerűek, vannak kivételek de az nagyon kevés :-(

20F

2018. szept. 5. 01:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én azért, mert fura, gyerekes arcom van, nincs jó dumám, unalmas vagyok, dagi, mamlasz.

Nem hiszem, hogy vala úgy meg tudna engem kívánni.

Lányoknál fogalmam sincs hogyan kell kezdeményezni, de a fentiek miatt sok bátorságom sincs hozzá.

Talán gimiben több esélyem lett volna bnőre, de ott meg az osztálytársak pletykálkodtak rólam sok embernek, bár ez annyira nem érdekelt.

Pár haveron kívül nem érdekelt a suli (meg persze tanultam).

Itt az egyetemen sok lány nincs, ha van, akkor kapcsolatban van, nem tetszik, vagy csak számomra elérhetetlen.

Nem vagyok társasági ember, egyedül jól eltöltöm az időmet, nem igénylem, hogy központban legyek.

(Persze van pár haverom, nem antiszoc vagyok)

Az szintén problémás, hogy rengeteg kiscsajnak óriási az egója.

Ha kicsit is szebb, mint egy bányarém, sokszor kiskoruktól fogva be vannak öltöztetve, ajnározva, már ovis korukban udvarolnak nekik.

(Ezt ne szívja mellre senki légyszi, kőkeményen általánosítok az észrevételeim alapján. Kitérek mindjárt a normális lányokra is.)

Magamról sokat nem akarok írni, de én láthatóan nem voltam libling soha.

Amikor én "normális" lánnyal találkoztam, az is úgy elhajtott a fenébe, hogy csak csattant.

Pedig nem a kezét kértem meg, csak gondoltam, hogy a faktos anyagban tud segíteni (ő volt a legjobb az infó fakton).

Mondta, hogy ő nem is jár arra a fakultációra... XDD

Elkalandoztam.

Túl sokat rinyáltam, objektíven nézve nem vagyok egy főnyeremény, de igyekszem fejlődni, magamat rendben tartani.

A számomra tetsző lányok elérhetetlennek tűnnek, aki meg nem tetszik, nem akarom átverni és az időmet vele húzni

Ennyi.

2018. szept. 5. 07:24
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Mégis miért mert alapból az a gondolat jön be hogy egy ilyen lánynak van valakije, és ha nincs akkor meg ō nekibaz alfahim kell tudod aki a középpontban van,izmos,magas akinek még pénze is van
2018. okt. 15. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!