Káposztáskenyér kérdése:
183 cm-és férfi az magasnak számít?
Figyelt kérdés
Szóval én 183 cm vagyok és nem tudom eldönteni hogy ez magas vagy sem. Azt tudom hogy a magyar átlag az 176 cm. És a 75 kiló az jó hozzá?2018. szept. 2. 23:23
11/13 anonim válasza:
Személy szerint magadnak mindanalak, mert en 157cm vagyok, tőlem majdnem minden ember magasabb
De az átlaghoz nézve nem mondanalak annak, kapásból van par barátom aki 10 cmel is magasabb mint te és nem is csak fiúk, hanem lányok is :)
13/13 anonim válasza:
Néhány ilyen jóllakott elitgimnáziumban ez átlagosnak számít, de átlagos magyar viszonylatban ez igenis magas, szinte mindenkinek elnézel a feje felett, a fiatal férfiak többségét is beleértve.
A súlyod jósága a korodtól függ: középiskolásként egész testes vagy, érett felnőttként meg egy gebe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!