Szerintetek egyenlő jogok illetik meg a sérülteket, mint az épeket?
Sziasztok!
A napokban nyomkodtam egy unalmas pillanatomban az okostelefonomat, amikor véletlenül odakeveredtem az adott applikáció véleményező oldalára. Elég csúnya dolgot tapasztaltam ott! Egy véleményező kifogásolta, hogy ugyan minek egy sérültnek okostelefon, ha nem látja, mert vak?! Az addig oké, hogy a szerencsétlen nem lát meg minden, de ez azért mégiscsak durva, nem, hogy minek egy sérültnek okostelefon? Mi a véleményetek?
Köszönöm a normális válaszokat!
Ez csak a szokásos magyar megnyilvánulás...
A sors fintora lenn az "ilyennek" - mármint aki így nyilvánult meg -, hogy pont, hogy mi találnánk ki egy olyan applikációt, telót, vagy kiegészítőt, stb.-t, amit simán tudnának majd használni a sérültek is.
Látom a sok hülyegyereket az okostelefonba bújni a nap minden percében. Tök szánalmas. Ők azok, akik "kezdenek valamit" az okostelefonnal? A vak is értelmesebb dolgokra használja az idejét, mint ők.
A kérdésed egyébként nem pontos, mert az, hogy valaki tudja-e használni az okostelefont vagy sem, az nem jog kérdése, te pedig a jogra kérdeztél rá (vagyis hogy a törvény előtt ugyanazok a jogok illetik-e meg őket). Természetesen igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!