Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ítélik el sokan az...

Miért ítélik el sokan az öngyilkosságot ha egyszer valakit senki sem szeret és az élete napról napra egyre kilátástalanabbá válik?

Figyelt kérdés

2018. aug. 31. 10:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
76%

Nem mindig lehet változtatni.

Pl pszichiáter kell, de ő csak begyógyszerez, a gyógyszertől pedig még rosszabb lesz.

Valamihez hitel kellene, de nem ad hitelt senki, mert nem dolgozol és pont pl lakhatásra kellene a hitel, hogy dolgozz.

Stb-stb.

Mentális betegségek, testi betegségek, rettentő fontos személy halála, baleset, nehezen feldolgozható körülmények, ügyetlenke, butácska ember, ezeknek tetszőleges kombinációi.

2018. aug. 31. 14:11
 12/12 anonim ***** válasza:
Az én megoldásom, hogy nem ismerek senkit. Se barátok se ismerősök se barátnő senki. Így nem tud senki csalódást okozni. Az öngyilkosság meg a saját dolgod, ha szerinted az megoldja, akkor ez van.. Szerintem aki meg akarja ölni magát, annak csak azzal lehet tovább rontani az életén ha megakadályozzák. Lehet szidni, de én nem külső szemlélő vagyok a dologba.
2018. szept. 15. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!