Csak engem zavar az, hogy a lányok lefotózzák az üzeneteket és röhögnek rajta?
Hogyan jut időd mind a 10-15 lányra? Gondolom elhanyagolva érzik magukat. Ez nem menőség, hanem gáz inkább, mert biztos vagyok benne, hogy nem tudsz nekik semmit sem nyújtani.
N
Kicsit zavaró lehet... De volt egy ilyen kép fbn,nem is tudom,már nincs is meg,de nem találod ki,egy screenshot volt. Írta az egyik,hogy hello mindenkinek. Kerdezte a lány,hogy miért írta ezt,a srác meg azt mondta,hogy ha már mindenkinek elküld képeket az üzeneteikről,köszön nekik is. Vagy vmi ilyesmi :D
Bírom amúgy,csak marhára nem poénos.
ez egyik oldalról szellemi érettség és érzelmi intelligencia kérdése, hogy csinálunk-e olyat másokkal, aminek mi magunk sem örülnénk, ha velünk csinálnák.
másik részről viszont mégegy érv arra, hogy nem kell, sőt nem is szabad ilyen vallomásokat Facebook chaten, emailben vagy más formában online intézni. sőt levélben sem, mert ugye a papíron megírt levél ugyanúgy kerülhet más kezébe, ami félreértéseket eredményezhet és hasonló visszaélésekhez vezethet.
aki komolyan gondolja az udvarlást, az nem odavet egy "szia tetszel"-t chaten, amire egyébként se nagyon lehet mit mondani, ezért sem válaszolnak rá, hanem odaáll a lány elé egy szál virággal, elhívja moziba, sütizni, beszélgetni, akárhova. azzal lehet mit kezdeni, ha akar, de a chat nem erre való, nem érdemes és nem is kéne erre használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!