Hogyha egy srác szégyenlős, attól még lehet magabiztos?
Bővebben kifejtettem lent!
Figyelt kérdés
17 éves srácról van szó, nem igazán szeret magáról beszélni, és elég távolságtartó, meg nem bőbeszédű, de ha valami kötetlen témáról van szó, akkor arról simán elbeszélget bárkivel, és nem jön zavarba nagyobb társaság előtt sem. Vagy ha kérdezik, akkor nagyon magabiztosan válaszol, de nem beszél mellé és nem mond plusz infót. Általában nyugodt, és inkább nem beszél többet. Csak ha magáról kell beszélnie, vagy valami olyasmiről, amiben mélyen kifejti a véleményét, akkor egy kicsit szégyenlősebb, szóval csak olyannak mondja el, akit jól ismer, idegenek előtt nem is szívesen beszél akár egy kicsit személyesebb dologról sem. Ja és távolságtartó. Ez a srác magabiztos? Ezek a tulajdonságok vonzók vagy annyira nem? Vagy most hogy van ez?
Szégyenlős és magabiztos nem annyira jön össze, de attól még ezek a tulajdonságok lehetnek valakinek vonzóak. Amúgy nagyjából leírtad Hugh Grant (filmbeli) személyiségjegyeit.
2018. aug. 28. 15:12
2/16 anonim válasza:
Ez a srác nem szégyenlős, hanem zárkozott.
Létre van körülötte hozva egy fal. Ami mögül néha kikandikál, de az adott téma komoly számára, akkor szeret visszahúzódni, és az effajta témát csak azzal megbeszélni aki ernyelte az ő bizalmát. Ettől függetlernül teljesen magabiztos is. Ismerek ilyen embert férfiben is, nőben is, és én magam is ilyen vagyok.
2018. aug. 28. 15:12
3/16 anonim válasza:
Érzed a falat körülötte, az zavar téged, mert titkot gyanítasz, ami lehetséges, csak éppen nem tartozik rád.Mert esélyes, hogy sosem fogod megtudni.
2018. aug. 28. 15:14
4/16 anonim válasza:
Igen, ő így szégyenlős és magabiztos egyszerre. Ha a pasas 37 lenne, kellene. :)))
2018. aug. 28. 15:15
5/16 A kérdező kommentje:
Külsőre is vonzó, jóképű, meg jó humorérzéke van, intelligens, amikor beszélget vele az ember, olyan mintha teljesen nyitott lenne feléd és mintha nagyon jóban lennétek, mosolyog közben sokat, de nem mond semmi lényegit, és nem szeret magáról vagy a saját meglátásairól, véleményéről, ízléséről beszélni. Nincs szerintem semmi olyan nagy titka, sem szégyellni valója.
2018. aug. 28. 15:28
6/16 anonim válasza:
5 Ennek az embernek 100% van titka. függetlenül attól hány évesnek irtad ki.
2018. aug. 28. 15:43
7/16 anonim válasza:
Egyszer mar feltetted ezt a kerdes, raadasul most is csak copy paste.
Nem "ráadásul most is csak", mert múltkor írtam ki először.
Nem kaptam rá értelmes választ, viszont most már alakul.
2018. aug. 28. 19:49
9/16 anonim válasza:
ilyen voltam/vagyok..jó is ez..25F
minden második ember a szemedbe mondja, hogy őrült magabiztosnak tart.
a maradék meg a csendes, szerény, tettetés nélkül mélyérzelmű oldaladat jegyzi meg.
nálam van egy olyan vadhajtása az ügynek, hogy mélyen belül gyűlölöm ha valamit sokszor elmondanak egymás után..olyankor nem tartom a szemkontaktust mert belül forrok a beszélőt viszont nem akarom nevelni vagy korlátozni..
2018. aug. 28. 21:55
10/16 anonim válasza:
Tedd fel meg egyszer a kerdes, hatha meg ennel is tobb valaszt kapsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!