Ha valakit zavar, hogy üzeneteket kap olyan embertől, akitől nem szeretne.. Akkor Miért nem tiltja le a hívásait és üzeneteit?
Mi értelme van folyamatosan feljelentéssel fenyegetőzni, ahelyett hogy egyszerűen letiltaná az illetőt?
Enegm is zaklattak már és letiltottam az illetőt. Most én írogatok valakinek és nem értem miért nem tilt le, ha zavarja.
"Mert valahol érzi hogy az nem fair veled szemben."
Hogyhogy nem fair vele szemben? Mi köze van a fairséghez annak, hogy hogyan állítom be azokat a gépeket meg programokat, amiket használok? Nyilván úgy állítom be őket, ahogy nekem jó. A tévét, a rádiót, a mosógépet, a számítógépet, a telefont, a levelező programomat, stb. Vagy szerinted hogy kéne beállítani? Mindenkinek úgy, ahogy mások szeretik? Szerinted azzal, ha pl. lenémítom a telefonomat, korlátozom mások szólásszabadságát (mert nem tudnak beszélni velem, hiszen észre sem veszem, hogy hívnak)? :D
Létezik egyáltalán olyan, hogy valakit feljelenteni üzenet miatt?xD
Talán csak megakar ijeszteni.
Vagy valahol élvezi, hogy vergődsz utána, jót tesz az egojának, ha nem élvezni az üzeneteket, tiltana:))
Miket szoktál írni?
Pl. én akkor tiltok le valakit, ha sértő bunkóságokat írt, megbántott vagy ilyesmi. Az ilyen "beszélni akarok veled" fárasztó üzeneteket még nem tiltok, eltekintek tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!