Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valakit zavar, hogy üzenete...

Ha valakit zavar, hogy üzeneteket kap olyan embertől, akitől nem szeretne.. Akkor Miért nem tiltja le a hívásait és üzeneteit?

Figyelt kérdés

Mi értelme van folyamatosan feljelentéssel fenyegetőzni, ahelyett hogy egyszerűen letiltaná az illetőt?

Enegm is zaklattak már és letiltottam az illetőt. Most én írogatok valakinek és nem értem miért nem tilt le, ha zavarja.

2018. aug. 24. 23:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%

"Mert valahol érzi hogy az nem fair veled szemben."

Hogyhogy nem fair vele szemben? Mi köze van a fairséghez annak, hogy hogyan állítom be azokat a gépeket meg programokat, amiket használok? Nyilván úgy állítom be őket, ahogy nekem jó. A tévét, a rádiót, a mosógépet, a számítógépet, a telefont, a levelező programomat, stb. Vagy szerinted hogy kéne beállítani? Mindenkinek úgy, ahogy mások szeretik? Szerinted azzal, ha pl. lenémítom a telefonomat, korlátozom mások szólásszabadságát (mert nem tudnak beszélni velem, hiszen észre sem veszem, hogy hívnak)? :D

2018. aug. 25. 08:40
 12/18 anonim ***** válasza:
55%

Létezik egyáltalán olyan, hogy valakit feljelenteni üzenet miatt?xD

Talán csak megakar ijeszteni.

Vagy valahol élvezi, hogy vergődsz utána, jót tesz az egojának, ha nem élvezni az üzeneteket, tiltana:))

Miket szoktál írni?

Pl. én akkor tiltok le valakit, ha sértő bunkóságokat írt, megbántott vagy ilyesmi. Az ilyen "beszélni akarok veled" fárasztó üzeneteket még nem tiltok, eltekintek tőlük.

2018. aug. 25. 09:15
 13/18 A kérdező kommentje:
Olyanokat írok, hogy találkozni vagy telefonálni szeretnék vele. Írom, hogy jianyzik nekem. Írom, hogy jól érzem vele magamat. Írom, hogy tetszik a szeme, az arca, hogy milyen intelligens és okos. Írom, hogy rosszul esik, hogy nem beszél velem. Ilyenek. Írom, h9gy mások félrevezették velem kapcsolatban. Semmi sértőt.
2018. aug. 25. 12:55
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha semmi sértőt nem írsz, sőt, dicséred is őt időnként, akkor pont azért nem tilt le, mert továbbra is igényt tart arra, hogy hájjal kenegessed. De arra nem, hogy találkozzon veled.
2018. aug. 25. 13:03
 15/18 A kérdező kommentje:
És feljelentéssel akkor minek fenyegetőzik?
2018. aug. 25. 13:16
 16/18 anonim ***** válasza:
Egyszerűen nem tudja, hogyan tilthatna le, azt viszont tudja, hogy hogyan kell feljelentést tenni - és az egyszerűbb módszert választja. Ha téged ez nem zavar, akkor írogassál neki továbbra is. Ha viszont nem akarod, hogy feljelentsen, akkor hagyd abba, már úgyis megírtad neki, amit akartál.
2018. aug. 25. 19:24
 17/18 anonim ***** válasza:
76%
Ahh creep... ha ismered a lakcímét, még jó, hogy nem tilt le. Van esze neki, így tudja, mikor koccansz már le végre róla. Azt nem értem, miért nem jelentett még fel.
2018. szept. 6. 08:50
 18/18 anonim ***** válasza:
Én sem tiltottam le az exemet amikor rámírt, de nem azért mert bármit is akartam volna tőle, csak jókat szórakoztam rajta, amikor adta a nagyot, próbált arra célozni, hogy nekem milyen jó dolgom lenne most mellette. Jó, néha idegesített, mikor írtam neki többet ne írjon, de aztán mégis írt. Ennek ellenére se tiltottam le, mert növelte az egómat, hogy igazából nem nekem lenne jobb mellette, hanem neki mellettem.
2018. szept. 6. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!