Milyen személyiség lehet az ilyen ember?
Messze áll ettől a társaságtól, de nem kicsit és abszolút nem érzi jól magát ebben a közegben. Szerintem valaki közületek erölteti, hogy menjen, pedig nem kéne.
Okosabb nálatok szerintem, legalábbis ahogy irsz róla..
Rosszul gondolod.
*Sokszor a társaságban fejére teszi a fejhallgatót hogy ne szóljon hozzá senki.
Ez árulkodó, és többet mond minden szónál. Legalábbis nekem.
Ti miért nem tudjátok őt elfogadni ilyen magánakvalónak?
Igen, eljár veletek bulizni, mert fontosak vagytok neki. Folyamatosan beleerőlteti magát számára kényelmetlen helyzetekbe, mert ezt várjátok tőle. Valószínűleg ő attól is tök jól érzi magát, hogy csak csendben ott van köztetek a háttérben, miközben szórakoztok.
És nem "olyan nagyra van magával, hogy senkivel se beszél", csak egy kicsit zárkózott.
#7-es válaszolóval egyetértek. Amúgy mi lenne, ha egyszer ő szervezné a programot? Kérdeztétek már őt valaha, hogy ő mit akar vagy hová akar menni, esetleg veletek? Mert ha zárkózott vagy és kevés barátod van, akkor nyilván mindenre rámondod, hogy "jó az nekem". Az meg, hogy megválogatja a barátait, az miért baj?
"A közösségi oldalon csak általa kiválasztott embereket követ, a közvetlen környezetéből se igazol vissza mindenkit, van akit ki is töröl pedig ismeri. Ez milyen már?" Na hát ez van, léteznek olyan emberek is, akik nem szeretik a tömeget, és megpróbálják minden áron elkerülni. Nekem se tetszene, ha facebookon az "ismerőseim" fele csak kényszerből lenne ott.
Esetleg arra gondoltatok már, hogy milyen jó tulajdonságai lehetnek, vagy csak egy ördögfiókát láttok benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!