Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek menjek Strand...

Szerintetek menjek Strand Fesztiválra?

Figyelt kérdés

Szóval 24 éves vagyok, de őszintén beismerem, ilyen anyám asszony katonája típus. Már évek óta szeretném kipróbálni milyen lehet egy ilyen nagy zenei fesztivál, csak nincs kivel elmennem. Szóval most ez egy ilyen nagy kihívás lenne, elmenni egyedül egy napra. Ha egy keveset innék, megjönne a bátorságom, de kíváncsi vagyok a véleményetekre, ti elmétek így?

24/F

2018. aug. 20. 20:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem menj, max. ha nem érzed magad jól, hazajössz.

De nagy valószínűséggel jól fogod magad érezni, mert a fesztiválokon szuper a hangulat és nagyon könnyű ismerkedni.

2018. aug. 20. 20:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Menj el, max nem jön be.
2018. aug. 20. 20:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem szoktak ott balhés, kötekedős alakok lenni? Most valahogy úgy tekintek rá, mint valami nem is evilági dologra, annyira távol áll tőlem az ilyen, de mégis kipróbálnám. :)
2018. aug. 20. 20:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a nagyon balhés embereket a biztonságiak kiszűrik, nyilván hatalmas biztonsági kontrollok vannak(motozás, detektor szerintem alap az ilyen helyeken, nem véletlen, hogy még nem volt merénylet...)
2018. aug. 20. 21:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Menjél persze jó buli lehet, én se vagyok egy alfahím mégis jól tudom magamat érezni.
2018. aug. 20. 21:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Voltam már egyedül fesztiválozni. Pont a Strandon. Lett társaságom is. Kicsit lazulj le:D Nagyon rá vagy erre feszülve.
2018. aug. 23. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!