Számodra melyek a legvonzóbb mbti-típusok az ellenkező nemből?
Nekem az ENFP, ESFP és ENTP férfiak a legszimpatikusabbak (az első kettő kedves és energikus, abszolút kedvelhetők, az ENTP-k is hasonlók csak valamivel higgadtabb kiadásban, plusz rettentő intelligensek). Introvertáltak közül pedig az INTJ-k (gonosz lángész), INFP-k (kedves és érzelmes), és az INTP-k (csendes, különc zseni).
Amelyik típusokkal biztos nem kezdenék: ISTJ (az "unalmas" szó definíciója), ESTJ és ESTP (arrogánsak és még csak nem is sorolhatók az "értelmes" kategóriába).
Ti melyik típusokat tartjátok a legjobbnak, ha a veletek ellenkező nemű személyekről van szó?
Korábbra vártam a "mi a tököm ez?" és hasonló kérdéseket.
Egyébként 2-es, az elmélet szerint nincs olyan, hogy te valamelyik két típus elegye vagy. (Pláne két ilyen különböző-é)
Hogy válaszoljak is:
Talán az ENFJ és INFJ, vagy a legvonzóbb számomra. Esetleg az INTP és ENTP.
Marci vagyok és ISTP-T
Na kinek tetszek? Ezt még sehol nem láttam
bennem pár "elméletileg nem létező" dolog már felbukkant :)
szerintem nincs óriási különbség a két oldalam között, ellentét meg végképp nincs, de nyilván mindenki máshogy látja..
INFJ vagyok és csak most tudatosult bennem, hogy még a végzettségem is a típusomhoz illik, pedig csak megérzés alapján választottam ezt a szakot.
Az ENTJ, ENTP és ESTJ típus tagjait nem nagyon kedvelem.
A személyiségtípust ne keverjük már össze az intelligenciával (vagy annak hiányával), please.
Egyébként a türelmes, empatikus és főleg érzelmes srácokat kedvelem, akik szellemi partnerek is a számomra, illetve tiszteletben tartják a határaimat. Talán INFJ-t vagy ENFJ-t mondanék, de az egyéni különbségek sokat számítanak, szóval el tudom képzelni, hogy egy más típusúval is egymásra hangolódunk majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!