Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 170cm magas nö kb hany kilonal...

170cm magas nö kb hany kilonal nevezhetö ducinak? Ciki ducinal lenni vagy hizni?

Figyelt kérdés
Hany kilo körul nez ki jol,kuldenetek kepeket? A vastag,nagy mell,derek,nagy comb visszataszito?
2018. aug. 13. 19:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Korfuggo
2018. aug. 14. 21:02
 12/17 anonim ***** válasza:
91%

Testalkattól is függ. Mikor a 170 centi he 70 kiló voltam az már igen csak zavart, aztán lement 60ra,akkor mindenki mondta, hogy de vékony vagyok, igazából akkor már jól éreztem magam. Most kicsit több vagyok mint 60 de azért mert izmosodtam, az meg ugye nehezebb, mint a zsír. Szóval 63 kilósan formásan nem panaszkodhatok.

Aki szerint 55 kiló körül a normális az elől deszka hátul léc tinilánykákból indul ki, vagy a nulla izomzatal rendelkező modellekből?

2018. aug. 15. 07:46
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

A nagy comb és erősebb alkat nekem speciel pont bejön.

Az ideálom a magas, teltebb nők.

2018. aug. 15. 15:11
 14/17 A kérdező kommentje:
Es a nagymell az nagyhatrany? Utalom es probalom takarni es leszoritani amennyire tudom,bar nyaron lehehetlenswg elrejteni oket
2018. aug. 15. 19:33
 15/17 anonim ***** válasza:
33 évesen 151 cm magassághoz vagyok 50 kg és a legtöbb ruhám XS-S méret, mellesleg rendszeresen sportolok, heti többször... De azért az idióták mindenkit lepontoztak szépen, úgy látom, aki próbálta normálisan megközelíteni a kérdést.
2018. aug. 15. 20:57
 16/17 anonim válasza:
A cicik sosem hatrany. Nyilvan ha "tul nagyok" az nem elonyos, de ez relativ. Nagyon nagyon sok fiunak bejonnek a nagy cicik. Gondolj bele, valaki mutteti magat hogy akkora cickoi legyenek :)
2018. aug. 16. 17:54
 17/17 A kérdező kommentje:
De egy nagy mu mell teljesen mas mint egy termeszetes nagy mell. Az feszes ,tökéletes mig azbigazi kevesbe feszes,nagy,lötyög es unkabb lefele all,mint felfele
2018. aug. 16. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!