Miért van minden hírességnek iPhone-ja? Ez valami bevett szimbólum náluk?
A legtöbb sportolónál (őket követem) Apple cuccokat lehet látni, ami már feltűnő. Abból is kizárólag csak a nagy, Plus modelleket.
Sokan nem amerikaiak, mégis ezt a márkát használják a legtöbben.
Még annyit, hogy véleményem szerint épp az android van túlbonyolítva, és egy egyszerű művelet, amit az Apple, iOS letud egy lépésből az androidnak kell 3. Ezt már több embertől is hallottam, nem csak én állítom, és eddig 10 ismerősöm közül 9 nem bánta meg, hogy iPhone-ra váltott, sőt. Legyen buta, nem buta könnyebb lett az élete vele.
Egyébként nem Brad Pittekre gondoltam, nekik nyilván fizethet az Apple a reklámozásért, de egy Pascal Wehrlein például, akinek a neve az átlagembernek nem mond semmit is azt használja.
Mert egy nagy alma minden edzes utan egeszseges :D
Az apple telo egyszeruen jo.
Az "Android csak egy másolat, ezért a gazdagok csak IPhone-t vesznek"
A Ford-T modell volt az első személygépkocsi, mégsem Forddal járnak a gazdagok :-)
Az IPhone szponzor marketingje miatt látsz minden híresség kezében almás telefont, méghozzá úgy hogy rájuk kötik hogy ne takarják le a hátlapi logó-t hogy még a vak is lássa mi van a kezében.
A sok tehetősebb sznob aki azonosulni vágyik ezekkel a sikeresnek tűnő tagokkal a fotókat látván tátott szájjal rohannak teljes árat fizetni ezekért a kütyükért és tartozékaiért.
Amúgy pedig nem vagyok iPhone ellenes, vannak modellek amiket kifejezetten szeretek de létezik másik oldalon ennél jobb is ugyanezért az árért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!