Ti is cikinek gondoljátok a fiatalabb éneteket?
Valamiért nosztalgiázni támadt kedvem és visszaolvastam ezen az oldalon a régebbi kérdéseimet, üzeneteimet és azt hittem, elsüllyedek, amikor megláttam, milyen hülye stílusban írtam :D Meg szintén ugyanezt érzem akkor is, amikor régebbi képeket látok meg pl. magamról, folyton azon gondolkozok olyankor, hogy "Úristen, hogy tudtam ilyen szerencsétlen ruhákat felvenni, tök dagadtnak látszok bennük, meg az a haj, te jó ég.." Attól félek, pár év múlva megint visszaolvasom pl. ezt a kérdést, vagy a mostani levelezéseimet és a mostani énemet fogom gáznak tartani xD
Ti hogy vagytok ezzel?
Én sem úszom meg soha fogcsikorgatás nélkül, ha találok valami régi képet, vagy eszembe jut valami hülyeség.
De aztán belegondolok hogy most is kínos vagyok.
Én visszaolvastam, hogy miket írtam 14 évesen itt gyakorin, és legszívesebben szájbaverném azt az énem. Már húsz vagyok és szerencsére kevésbé fszfej.
Azt tartottam magamról, hogy milyen segítőkész voltam, hogy mindig tisztességesen megválaszoltam a kérdéseket. Erre mi volt az utolsó hozzászólásom abban a korban: "Ne legyél már gyökér, googlezd ki b+!"
Ettől függetlenül van miért szeretni azt az énem is. A végtelen kiváncsiságért, a tanulási kedvért, a világra rácsodálkozásért.
Hát az biztos, hogy a kezdő gimis önmagamra nem szívesen gondolok vissza. Akkoriban nem igazám voltam nyitott a világ és az új dolgok felé, hanem felhúztam magam köré egy hatalmas falat, és csak azon belül voltam hajlandó mozogni. Zenéből csak Green Dayt hallgattam, olvasni pedig csak Alien/Predator könyveket olvastam, és így tovább. A szociális életem is nagyon gyér volt, bár az inkább csak azért, mert anyáék nem hagytak nekem túl sok teret kibontakozni.
Szerencsére mára már sokat javult a helyzet, és a legtöbb dologban benőtt a fejem lágya :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!