Mi a véleményetek a pedofilokról?
Tehát nem a jelenségről magáról hanem akik azokká válnak.Az mennyire igaz hogy a papok között is sok ilyen ember van? Mert ugye Jézus azt mondta:
"Engedjétek hozzám a gyermekeket!"
És ugye ezzel visszaélhetnek a pedofilok,kis Jézusok.
22-s, ezt nem értem.Nem ítéled el azokat a pedofilokat akik nem rontanak meg gyerekeket de kasztrálnád őket?
Most vagy én értettem félre vagy te keveredtél ellentmondásba.
22. voltam
A sterilizálás a pedofilok esetében szerintem nem "büntetés", hanem inkább áldás lenne. Legalább is ha pedofil lennék, inkább kasztráltatnám magam, minthogy állandóan közutálat tárgya legyek, amiért pl. a strandon kisgyerekekre izgulok, meg állandóan el kell nyomnom magamban a szexuális vágyaimat...Akkor már inkább ne is legyenek.
Nehéz higgadtan reagálni arra, mikor egyesek - akármilyen csekély - megértéssel fordulnak ilyen emberek felé.
Ide jutottunk, ma a homoszexualitás lesz elfogadott, holnap talán ez is?
Mint szülő, csak a legmélyebb utálattal tudok ilyen beteg emberekre tekinteni. Egyetlen felmentést látok: ha belátja, hogy beteg és önként kezelteti magát. Minden más esetben zéró toleranciára számítson.
Az ember nem kutya, a férfiak sterilizálása (vaszektómia) semmilyen hatással nincs a szexuális vágyakra, libidóra, nem szűnik meg tőle a merevedés és az orgazmus sem, a tesztoszteron szintet sem befolyásolja. Egyedül a terhesség esélyét zárja ki 99.9%-os hatásfokkal, mivel elzárják az ondóvezetéket. Kutyák esetében is csak a tanulmányban szereplő állatok 30%-ánál csökkent a tesztoszteronszint, a többinél normális maradt.
Teljesen felesleges lenne ilyennek bárkit is kitenni, hiszen nem old meg semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!