Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek a pedofilokról?

Mi a véleményetek a pedofilokról?

Figyelt kérdés

Tehát nem a jelenségről magáról hanem akik azokká válnak.Az mennyire igaz hogy a papok között is sok ilyen ember van? Mert ugye Jézus azt mondta:

"Engedjétek hozzám a gyermekeket!"

És ugye ezzel visszaélhetnek a pedofilok,kis Jézusok.

2018. aug. 10. 20:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
47%
Hihetetlen, még a legutóbbi választ is lepontozták... azzal mi a baj? Mostmár csak ész nélkül nyomja valaki a piros kezet. Talán az a vadbarom, ki itt megtalált egyszer, mert azt hitte, vagyok vagy 12 éves... gondolom, vannak többen is, elbújva, meglapulva, mint a mocskos féreg az avarban... vadásszák a nők egészsége témában a kislányokat. Meg pontozzák azokat, akik szerint le kellene vágni a farkukat.
2018. aug. 10. 22:38
 22/29 A kérdező kommentje:

22-s, ezt nem értem.Nem ítéled el azokat a pedofilokat akik nem rontanak meg gyerekeket de kasztrálnád őket?

Most vagy én értettem félre vagy te keveredtél ellentmondásba.

2018. aug. 10. 22:39
 23/29 anonim ***** válasza:
0%
Miért ellentmondás? Még a pedofilsimogatók is elismerik, hogy a pedofiloknak könnyebb, ha kasztrálják őket és csökken a vágy. Másfelől meg kivel akarna utódot? A tízéves Sacikával? Vagy ha felnőtt nővel, akkor ki áll jót azokért a gyerekekért? Szóval a gyereknemzés tilos kellene legyen a pedofiloknak, és igenis tanácsos lenne mindet kasztrálni, tekintet nélkül arra, hogy követett-e el bűncselekményt.
2018. aug. 10. 22:49
 24/29 A kérdező kommentje:
Ja akkor nem szóltam.Amúgy nem én pontoztalak le.
2018. aug. 10. 22:52
 25/29 anonim ***** válasza:
Nem az én válaszom volt, a komment gazdája majd elmondhatja a saját nézeteit, csak felszólaltam, hogy nem feltétlenül van ebben ellentmondás.
2018. aug. 10. 22:56
 26/29 anonim ***** válasza:
42%

22. voltam

A sterilizálás a pedofilok esetében szerintem nem "büntetés", hanem inkább áldás lenne. Legalább is ha pedofil lennék, inkább kasztráltatnám magam, minthogy állandóan közutálat tárgya legyek, amiért pl. a strandon kisgyerekekre izgulok, meg állandóan el kell nyomnom magamban a szexuális vágyaimat...Akkor már inkább ne is legyenek.

2018. aug. 11. 01:27
 27/29 A kérdező kommentje:
Értem és egyetértek.
2018. aug. 11. 01:41
 28/29 anonim ***** válasza:
48%

Nehéz higgadtan reagálni arra, mikor egyesek - akármilyen csekély - megértéssel fordulnak ilyen emberek felé.

Ide jutottunk, ma a homoszexualitás lesz elfogadott, holnap talán ez is?

Mint szülő, csak a legmélyebb utálattal tudok ilyen beteg emberekre tekinteni. Egyetlen felmentést látok: ha belátja, hogy beteg és önként kezelteti magát. Minden más esetben zéró toleranciára számítson.

2018. aug. 11. 12:34
 29/29 anonim ***** válasza:
71%

Az ember nem kutya, a férfiak sterilizálása (vaszektómia) semmilyen hatással nincs a szexuális vágyakra, libidóra, nem szűnik meg tőle a merevedés és az orgazmus sem, a tesztoszteron szintet sem befolyásolja. Egyedül a terhesség esélyét zárja ki 99.9%-os hatásfokkal, mivel elzárják az ondóvezetéket. Kutyák esetében is csak a tanulmányban szereplő állatok 30%-ánál csökkent a tesztoszteronszint, a többinél normális maradt.

[link]

[link]

Teljesen felesleges lenne ilyennek bárkit is kitenni, hiszen nem old meg semmit.

2018. aug. 11. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!