Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nevetnek ki az emberek...

Miért nevetnek ki az emberek utcán? (bőv lent)

Figyelt kérdés
2 haverom szerint jól nézek ki. önbizalom hiányos vagyok nem járok társaságba,ha társaságban vagyok folyton zavarba vagyok és nem merek beszélni sem. Sokszor nem merek az emberek szemébe nézni sem. úgy érzem hogy sokan nem vesznek komolyan és nagyon halkan is beszélek. Az utcán kiszoktak nevetni ami nagyon rosszul esik. Nem tudom vagy a járásom vagy lassan mozgok. segítsetek nekem. előre is köszönöm mindenkinek.

2018. aug. 9. 17:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj!

Én hallássérült vagyok, helyemben el se tudnal kepzelni, hogy semmit nem hallod, hogy hatad mogott mit beszelnek. Nekem se jo, hogy nevetnek.

De en mar megszoktam, szimplan leszarom őket. Hisz ugy se ismered, nem?!

2018. aug. 9. 22:13
 12/16 anonim ***** válasza:

Ezek borzalmasak ahogy veled viselkednek. És nem igaz hogy nem lehet ezek ellen semmit se tenni. Én legszívesebben leütném őket.

2018. aug. 9. 22:27
 13/16 anonim ***** válasza:
Hat en is leutnem siman. Soha nem fogok olyanokat megbizni, akik lekezeloek velem... Aki velem kedves, akkor en is az leszek. Ilyen egyszerű! :)
2018. aug. 9. 22:43
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
10-es, ez csak őket minősíti. Aljas és suttyó dolog mást a kinézete miatt megalázni és bántani. Leginkább a gyenge jellemű, öntelt emberek fegyvere, akik a saját hiányosságaikat így próbálják palástolni, hogy mást a kinézete alapján megítélnek és felsőbbrendűenk tartják megukat ezáltal, holott csak felszínes, lelki nyomoroncok.
2018. aug. 9. 22:48
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, rajtam is volt, hogy röhögtek, elég érdekesen közlekedem az utcán, szokták azt mondani, hogy "kidobós" járás, vagy "boxolós", stb. Örököltem, nem tudok vele mit kezdeni, pedig lány vagyok.

17 éven dolgoztam egy üzletben, és egy vásárló azt mondta az unokájának, hogy "Engedd el a nénit", amikor toltam ki valamit a raktárból. Nem vagyok a világszépe, nem leszek soha modell, de akkor most ettől nem lehetek jó ember, vagy mi?

2018. aug. 10. 18:29
 16/16 anonim ***** válasza:
47%
18:29 nem értem a kommentedet.
2018. aug. 12. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!