Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak engem idegesít, hogy a...

Csak engem idegesít, hogy a század elején születtem?

Figyelt kérdés
2003-as vagyok és nagyon rossz érzés, hogy pont nem a 20. században születtem. Pedig olyan szívesen éltem volna a 80-as, 90-es években. Az én korosztályom mit gondol erről? Nálam idősebbek is írhatnak.
2018. aug. 4. 16:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

#3-as vagyok

Valamiért békésnek de egyben érdekesnek tartom azt az időszakot, és habár érdekelnek a különböző új technológiák fejlődései meg a kutatások, valamiért azt a technológiai szintet tartom a legélhetőbbnek, nem volt mindenki folyton elérhető, és többször átmentek egymáshoz az emberek, de ha valamire szükséged volt, akkor azt már nem volt lehetetlen beszerezted, vagy felhívnod az adott embert telefonon, plusz egy csomó kedvenc filmem abból az időszakból származik. Én ezt afféle boldog békeidőknek fogom fel, főleg, ahogy az amerikai filmek prezentálták. És vicces volt a divat. :D

De mindenki más korba vágyódik, szóval szerintem természetes, ha mind kicsit máshogy látjuk a dolgot, attól függően, hogy ki mikor, melyik korban kezdett el élni.

2018. aug. 4. 20:48
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Van egy film, az a címe, hogy Éjfélkor Párizsban. A főszereplő a 20-as évek Párizsába vágyik, mert úgy gondolja, hogy az volt az aranykor. Aztán egy csoda folytán belecsöppen abba a világba. Woody Allen rendezte, aki még nem látta, nézze meg, mert nagyon jó.
2018. aug. 6. 01:52
 13/13 anonim ***** válasza:

Azért a 90-es években már erősen terjedőben volt a mobiltelefon és az internet, legalábbis a vége felé. A 80-as évek viszont rendkívül nyugis volt, a szocializmus utolsó éve. A 90-es évek egyből azzal indult, hogy csomóan elvesztették a munkájukat, romlott a közbiztonság, rekordot döntött a bűnözés. Ha azt hallottuk a hírekben, hogy lövöldözés volt egy pesti utcán, kb. meg se rezzentünk.

De lehet, hogy aki a 70-es években volt gyerek, az meg azt tartja nyugisnak és a 80-as neki már túl zűrös :D

2018. aug. 6. 05:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!