Mit tegyek ha egy lány az új sulimban olyanokat akar terjeszteni rólam ami nem is igaz?
Figyelt kérdés
Ezt csinálta már a régi sulimba is . És most is azt akarja . Az együk baratnomtol tudtam meg 😞 miért nem hagy békén ha én egyszer békén hagyom és próbálom mindig elkerülni akármi van? És akkor most ez is hogy az új iskolában mindekinek rossznak akar beállítani tönkre akarja tenni az életem . Mi tudok evvel tenni?koszonom előre is a válaszokat2018. júl. 31. 22:49
11/15 A kérdező kommentje:
Rendben nagyon szépen köszönöm. Jobb kedvem lett:)
2018. júl. 31. 23:01
12/15 acelsziv válasza:
Azért emlékeztesd hogy a rágalmazás bűncselekmény és 1-3 év letöltendő a fiatalkorúak börtönében az ő életét valóban tönkretenné. Szóval úgy fenyegessen, hogy maga alatt vágja a fát.
14/15 acelsziv válasza:
13. Nem egy sztorit ismerünk amikor ez meg is történt. A gond az, hogy az esetek többségében ki sem derül az ilyen mocsokság, mert az áldozat hallgat.
15/15 A kérdező kommentje:
Koszonom mindekinek . Sikerült leállítanom a leányzót. Úgy látszik . Ha nem megyünk a szüleimmel a rendőrségre
2018. aug. 2. 00:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!