Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha papám mindenhez értett...

Ha papám mindenhez értett akkor, én is örökelhettem ebből valamit?

Figyelt kérdés
2018. júl. 30. 03:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Persze.

Tanulnod nem is kell, csak örökölni a tudást.

Ezért tudsz kőbaltát is csinálni.

2018. júl. 30. 04:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Gondolom ő megtanulta a dolgokat.
2018. júl. 30. 07:39
 3/8 anonim ***** válasza:
A tudás nem velünk született dolog, ezért nem is öröklődik. Azt meg kell szerezni tanulás árán.
2018. júl. 30. 11:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem papám és apám is ért mindenhez, szó szerint. Nem tudok olyat mondani, amit ne tudnának megcsinálni. Szerencsémre én is rengeteg dologhoz értek, meg tudom csinálni. Nem gondolom úgy, hogy ezt örököltem. Ez annak köszönhető, hogy kb 8-10 éves korom óta mellettük voltam és néztem, amikor csináltak valamit, tanítottak. Persze az is bennem van, hogy fogékony vagyok bármire.

8-10 évesen, de lehet, hogy fiatalabb koromtól olyan voltam, hogy kb minden játékom szétszereltem, távirányítós autótól a lónak a fszáig, megnéztem, hogy hogy működik,stb.

2018. júl. 30. 13:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ,fogékony vagyok én is és gyorsan tanulok ,persze azt hozzátenném hogy,a papám és tanult ezerrel tényleg nem velünk szülletett dolog a tudás .
2018. júl. 30. 14:00
 6/8 A kérdező kommentje:
Asztalos nem volt még is megtanulta autodidakta módón ,késeket is készitett magátol tanulta meg az autószerelést ,köműveséget megint caak magát képezte ,villanyszereléstt is megtanulta,tudod pálinkát főzzni ,jól főzzőt nagyon az eredeti szakmái lakatos hegesztő voltak.inkább csak autodidakta modon tanult .
2018. júl. 30. 14:19
 7/8 anonim ***** válasza:
#6: Ezzel meg is valaszoltad a kérdést: ő sem a genjeiben hordozta a tudást.
2018. júl. 30. 23:23
 8/8 anonim ***** válasza:
#6: Legfeljebb a "könnyen tanulas" képességet örökölheted, ami meg is van, mint írod.
2018. júl. 30. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!