Mi a véleményetek a Szabó Péter jelenségről?
Nem az a baj, hogy motivációs csávó. Vannak nemzetközi szinten nagyon jó motivációs trénerek. NFL,NBA csapatokban teljesen megszokott pszichológus mellett. Hallottam már ilyen beszedeket youtube-on, tényleg feltüzelik az embert!
Az a baj, hogy azt amit- és ahogyan csinal az egy alsokategorias szr. Mégis piedesztálra van emelve!
Te is fel lennel haborodva, ha tudnad, hogy van egy ismerosod, aki tudod hogy szr, mégis szarrá keresi magát.
Na ezt bszom én el.
Az okos emberekből akarok megélni, miközben a hülyékből kellene!
Nekem Szabó Péterrel van bajom, semmi motiváció nincs abban, amit mond, egy arrogáns fsz! Meg Magyarországon nincsenek jó motivációs trénerek, gagyi az összes!!!
DE!!!! Azért álljunk meg egy szóra a motivációs trénerekkel kapcsolatban (ha nem magyarokról van szó)!!! Nem védeni szeretném őket, de igen is hasznosak lehetnek valaki(k) számára:
-Liu testvérek hogy nyertek érmet azt tudjátok? Be voltak szarva verseny előtt, beszéltek egy ismert motivációs trénerrel, aki elhitette velük, hogy zsenik! Ezzel az önbizalommal nyerték meg végül az aranyat!
-Lebron James rémlik valahonnan? Tudjátok hogy nyert ez az ember ennyi mindent? Igen, egy bizonyos ismert motivációs tréner, Eric Thomas motiválta, Lebron vitte hátán a csapatot, és Thomas elszónokolta neki azt, hogy ő valaha volt legnagyobb! Erre nagyon jó példa például a 2016-os NBA-nagydöntő, amikor 3-1-es összesítéssel már mindenki azt mondta, hogy a Warriors fogja megnyerni a döntőt, ők lesznek a bajnokok! Erre jött Lebron és a két csapat negyedik győzelméig tartó küzdelemben 4-3-as összesítéssel a sírból visszahozta az áhított Cavaliers győzelmet! Szóval lehet szidni a motivációs trénereket, van köztük nagyon sok szélhámos, de vannak köztük nagyon motiválóak is, és nem kell állandóan besavanyodni.
-Vagy Jeanne d'Arc? A sokkal jobban felszerelt, ütőképesebb, verhetetlennek tűnő angolokat a francia haderő legyőzte hatalmas elszántsággal?
-Vagy Les Brown, Jocko Willink történetei? Ők hiteles emberek!
-Jack Ma, aki ma előadásokat tart? Ázsia leggazdagabb embere, tizedjére sem vették fel a Harvardra, de még Kína leggyengébb egyetemére egy sima angoltanári Bsc-re nem vették fel, csak negyedjére. Sem rendőrségre, de még a KFC-be sem kapott állást! Mindenki kiröhögte, életével élcelődtek, aztán lám-lám megalapította az Alibabát és ma több tízmilliárd dollárja van a bankban. Egyébként nagyon szegény családban nőtt fel.
Szóval lehet Szabó Pétert szidni, én is utálom, mert semmit nem ért el, elhanyagolt nőkből és tinipcsákból él, de azért ne vegyük már egy kalap alá az összes motivációs trénerrel!
Eric Thomas egyébként rengeteg sportolónak, tanulónak motiváló (profi csapatoknál is megjelenik), ő az egyik legjobb és leghitelesebb figura!
Imádom a sok véleményezés lehetőségét:-)
Amit rólam gondolnak,ahhoz semmi közöm:-)
Nagyra értékelem Szabó Péter hivatását.
Főleg azért mert nincsen megfertőzve irigységgel és példaértékű életet él.
Azért kiváncsi lennék,közületek hányan töltenétek meg (10.000)a sportarénát saját témájában?
Izgalmass kérdés,tippem van...
Nemrég találkoztam egy MLM-es nővel. Már nem annyira ellenszenves az egész, mint régebben (pl azért mert beígért 300 nőt, ha belépek:)). De a viccet félretéve: halál komolyan azt mondta, hogy őt a termék egyáltalán nem érdekli (azt azért elmondta, hogy jó termékek), csak a hálózatépítéssel foglalkozik, mert az hozza a pénzt.
Ha én pl azt mondom, hogy a saját életed legfontosabb része, hogy ismerd meg magad és igyekezz minden körülötted élőnek jó közérzetet biztosítani, akkor azt mondják, hogy hát lehet van ebben valami, de a fene sem tudja. Vagy hogy elmegy ám ez a BK a hülyeségeivel meg a közhelyeivel a francba.
De ha ezeket a mondásokat megtámogatom némi rövid és célratörő magyarázattal meg egy faxa marketinggel, akkor simán bejöhet az élet. Függetlenül attól, hogy az ügyfelek milyen eredményességgel tudják az elmondottakat hasznosítani. Tudniillik ezek az okosságok csak évek során tudnak kiforrni az egyes emberekben, addig meg egy csomó zsét lehet vele besöpörni. Ha 100 ezerből száznak tudok segíteni, az már nem rossz. Önmagában a mondások nem hülyeségek, de az alkalmazásukhoz elég sok előfeltétel kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!