Rossz ember vagyok? Utálom magam.
Figyelt kérdés
Berögződésem a hazudozás. Mindig “szépítek” a dolgokon hogy jobban hangozzon. Lehet szó mondjuk csak arról is hogy a hétvégén otthon ültem de ha megkérdezik azt mondom minden este bent voltam a városban, hátha ettől izgalmasabb ember leszek. De vannak komoly hazugságaim is. Még márciusban megcsaltam a barátomat. Ugyan csak egy csók volt de tudtam hogy már azt se kellett volna. Aztán megtettem mégegyszer és mégegyszer. Akkor épp a kapcsolatunk végén jártunk, májusban végleg szakítottunk, már találkozni is alig találkoztunk előtte de mégsem kellett volna. Mindig részeg voltam és mindig mással kezdtem. Szörnyű vagyok. Sosem mondtam el neki de a szakítás után rájött és én szinte kényszeresen tagadtam. Akkor ugrott az ‘azert tartjuk a kapcsolatot’ megegyezésünk. Ami lehet nem is baj, így lesz neki a legjobb. De ami még rosszabb, a szakitásunk után egy héttel egy “haverját” (évente csak párszor futnak össze nem túl szoros egy kapcsolat) megpróbáltam elcsábítani - ebből amúgy nem lett semmi - de amikor ezt megtudta undorító embernek tartott és valószínűleg igaza van rossz ember vagyok és megérdemlem hogy egyedül legyek és haragudjak magamra és lehet az lenne a legjobb ha elzárkóznék a külvilagtól mert felnőtt létemre nem bírom kezelni ezeket a helyzeteket és úgy viselkedek mint egy ovodás. Meg akarok halni.2018. júl. 27. 02:11
11/14 anonim válasza:
Ma délután pl. két tini srác hasonló veréssel történő megfélemlítése Budapesten valakinek az állásába kerület. Éppen ott voltam és picit segítettem Nekik panaszt és feljelentést tenni.
12/14 anonim válasza:
😂😂😂😂
Nem szó szerint kell érteni de örülök, hogy ennyire a lelkeden viseled mások testi épségét.
Kicsit sz.rul fogalmaztam, bevallom.. de ne szó szerint értsd :) Egy barátom elég kemény szavakat vágott a fejemhez, őszintén megmonta a tutit, amik felértek egy józanító pofonnal. Így már kicsit jobban össze áll a kép, hogy miről karattyolok? :D
Na de nekem itt ennyi volt a pályafutásom, nem fogok tovább magyarázkodni, a kérdezőnek leírtam a véleményem, ha akarja megfogadja ha nem akkor nem..
Tovabbi szép estét.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a negatívakat és a pozitívakat is, minden véleményre kíváncsi vagyok, hiszen ezért írtam ki a kérdést. Szeretnék változni és úgy gondolom hogy képes vagyok rá, hiszen még nagyon fiatal vagyok és mindenképpen elszánt. Jelenleg persze nem vagyok a toppon de próbálom minél hamarabb összeszedni magamat, mert nem vagyok büszke arra amit csináltam. A tanácsokat mindenképpen fontolóra veszem, a további válaszokat pedig előre is köszönöm!
2018. júl. 28. 01:52
14/14 anonim válasza:
#12: nem azt mondtam, hogy szívódj fel és szűnj meg, segíts az embereknek mert kell. Csak ne írj ilyeneket, hogy pofozkodás stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!