Mit változtatnál a személyiségedben, ha tehetnéd? Változtattál már valamin? Mit és miért?
Figyelt kérdés
2018. júl. 27. 01:53
1/10 anonim válasza:
Elég sok mindent megváltoztatnék :D De a legfontosabb talán az lenne, hogy magabiztosabb legyek. Bár nem hiszem, hogy ez valaha be fog következni.
És régebben sokszor mondták, hogy túl sértődős vagyok, szóval próbáltam változtatni rajta, és csak annyit értem el, hogy még mindig ugyanolyan sértődős vagyok, de már nem kezdek el hisztizni miatta, meg veszekedni a másikkal, csak magamban puffogok XD
3/10 anonim válasza:
xD..Változtattam, jelenleg épp elkezdtem kérdéskre válaszolni újra!:)
Csak most mindent a saját szempontomból válaszolok.Nem mások által mondott vagy kitalált válaszaiból..
4/10 anonim válasza:
Én is a magabiztosságot választanám. Pl most alakul egy kapcsolatom, de már előre félek, hogy felfedjem az érzéseim, félek a másik nem azt akarja, amit én, hát igen sok csalódás van ezek mögött. Vagy pl régen azért lett vége egy kapcsolatomnak, mert a férfi családja egy magasabb társadalmi réteghez tartozott, és én úgy gondoltam a szülei le fognak nézni, nem vagyok oda való. Inkább én léptem le. .. Szóval azt kívánom bárcsak ne agyalnék ilyeneken csak elvezném a másik társaságát.
5/10 anonim válasza:
Ne legyek félős a problémáktól, személyektől; kérdezzek, ha problémám van. Valami folyamatban van.
6/10 anonim válasza:
A kommunikációval bizonyos téren hadilábon állok, ezen változtatnék. Egyébként inkább olyan dolgokban változtattam eddig, hogy jobban felvállaltam kifelé is, hogy milyen vagyok.
7/10 anonim válasza:
Igyekszem fejleszteni magam. Szeretném lazábban felfogni az élet dolgait és nem mindenen agyalni, rágódni, és szeretnék bátrabb lenni.
8/10 anonim válasza:
Én legszívesebben az összes autisztikus személyiségjegyemet kitörölném. XD
9/10 anonim válasza:
Jó lenne, ha kicsit kevésbé lennék kreatív. Igen tudom, hogy a kreativitás nem negatív, de ha éjjelente nem tudsz aludni miatta, mert tele vagy ötletekkel, amik szinte kihajtanak az ágyból, hogy valósítsd meg őket, akkor eleged lesz.
10/10 he84 válasza:
Én azon változtatnék, hogy több önbizalmam legyen és hogy ne legyek túl érzékeny. Talán van egyéb is, de nem biztos, most ezek jutottak eszembe. Ám ettől még nagyrészt elfogadom magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!