Depressziós voltam. Hogyan lehetnék boldog?
Ha megjátszod hogy boldog vagy, miközben szendvedsz, attól nem leszel boldog.
Hány éves vagy amúgy?
Mi az hogy elvesztetted a nemi identitásod miatt? Erről mesélj már mert nehéz megértenem, hogy emiatt hogy veszíted el a legjobb barátodat.
Minek akarod eljátszani? Én gyerekkorom óta körülbelül 2x éreztem magam boldognak (Megjegyeztem, mert annyira ritka)
Az ég világon senki nem mondaná meg rólam, hogy hogyan érzem magam, még a legjobb barátaim sem. De mi jó abban, ha boldognak hisznek? Attól még szarul vagy.
Az egyetlen amit tehetsz az az, hogy elkezdesz sportolni, kimész sétálni, veszel egy háziállatot, hogy ne legyél magányos. Járj el valami kurzusra.
Amúgy meg mi az hogy nem engednek el? Nem tudsz heti 1órát ellógni anélkül, hogy a szüleid rájönnének? És nem is a szuperdrágák a sima pszichológusok. Én anno a legdrágábbnál voltam, és az is "megfizethető" volt egy átlagos családnak. Párezret meg csak össze tudsz kaparni valami online melóból és suli után elmenni pszichológushoz.
De ha gondolod privátban mesélj arról amit kérdeztem. Komolyan érdekel mi volt ez az egész, mert ha tényleg a barátod volt nem veszítheted el egy ilyen egyszerű dolog miatt. :D
Mi köze a szüleidnek ahhoz, hogy pszichológushoz jársz? 😃
Középsulis vagy? Akkor irány a sulipszichológus! Már most elkezdhetsz érdeklődni a sulidnál. Telefon, felhívod, rákérdezel. Ennyi.
Amúgy érdemes elmenekülni az ilyen emberek elől. Kollégiumot tudom ajánlani, mellette diákmunka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!