Miért érzem azt, hogy szinte semmiben sem vagyok jó?
16 éves lány vagyok,sok mindent szeretnék kipróbálni de nincs rá lehetőségem sajnos,nem anyagi gondok miatt.. bonyolult lenne elmagyarázni és ez amúgyis tök mindegy.
Úgy érzem semmiben sem vagyok jó, látok videókat interneten,amiket tudok próbálok de semmi sem megy.
Szeretnék valami olyan tehetséget amin elcsodálkoznak rajta vagy valami ilyesmi,nekem már nagyon elegem van ebből az itthon ülésből, tökre bambának érzem magam,annyira elmennék táncot tanulni,vagy valamit de mint mondtam, nincs rá lehetőség.. és tudom még előttem áll az élet,sok mindent ki fogok még tapasztalni és tanulni de valahogy mégis mindig elsietem,olyan érzésem van mintha az idő rohanna engem pedig késztet valami és mindig elhamarkodom.
Jövő hónapban lehet beiratkozok egy nyelv iskolába és megtanulom pl egyenlőre az angol nyelvet,az alap szavakat már tudom belőle,de nekem még ez mellé kéne valami más lenyűgöző tehetség,csak sajnos nincs kitől tanulnom semmit sem,vagy pl labdát görgetni az ujjaimon vagy hasonlók.Mit tegyek?
Jelenlegi helyzetemben egy
semmitudó hülyének érzem magam:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!