Milyen az egyszerű ember, ismersz vagy ismertél olyan családtagot, rokont esetleg barátot akit egyszerű és boldog embernek tartottál, jellemeznéd milyen vagy milyen volt?
A családban én vagyok ilyen pont.
Egyszerű, boldog életem van (szerintem, nem adnám oda senkinek, bár sokan üresnek tartják, de ez az ő véleményük :)
Nem rég szereztem B kategóriás jogosítványt, és egy saját autót. Másnál ez valószínűleg hétköznapi dolog, de én annyira.boldog vagy ettől, vigyázok is az autóra, egyenlőre elközlekedek a környéken, emiatt is roppant boldog vagyok,hogy eltudok menni a környéken nyugodtan (kisváros, de közel.a Bakony, ami olyan csodálatos,nagyon szeretek arra menni).
Szeretem, ha az eső hoz melankolikus hangulatot, de ugyanígy a napsütés bájos vidámság át is, mikor a madarak csiripelnek, minden csupa zöld, az ég szép. Szeretem a hideget is, telet,mikor a dermedt természet a tavasz után vágyakozik,álmodik. Szeretem a tócsában megfürdő madarakat, magát az egész természetet.
Még mindig olyan lelkesen olvasom a gyerekként (is) szeretett állatokról szóló könyveket, bele élem a kedvenc filmjeimbe magamat. Tudok örülni az apró dolgoknak is.
A személyem tekintve, csendes,.vissza húzódó lány vagyok, kevés, de igaz barátokkal, akiket nagyon becsülök, és a kötelék is nagyon szoros. Nem vágyókat puccos életre, külföldre, mint nővérem, aki kint él nagy házzal,Mercedes, külföldi utak évente többször...
Engem.nem foglalkoztat a bulizás, pia. Nem hajszolom a szerelmet, majd ha kell eljön. Addig is élvezem az életet, jobban örülök egy napot a Balatonon eltölteni, mint Horvátország vagy ilyen. A mgyar tájak mindennél jobban vonzanak, de szeretnék eljutni majd Japánba is, mert számomra ha is varázslatos.
20.éves lány
Igen. Ismerek egy siket férfit. Nagyon egyszerű életet él /bár lehet, te nem erre gondoltál/ és hihetetlen milyen boldog.
Egyébként annak ellenére, hogy siket (nem hall), nagyon szívesen olvas. Nyitott a világra, de nem engedi, hogy a társadalom a maga öntőformájába préselje. Meglátja az élet apró örömeit, mindenkivel nagyon jól kijön és mindenhol feltalálja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!