Miért csak az idősebb férfiak tetszenek? 16/L
"de sajnos a végére Te magad is odáig jutsz el, hogy minden olyan férfi hülye, aki egyáltalán rá mer nézni egy fiatalabb lányra"
Én nem ezt írtam. Nézni lehet. Csak tudod, a felnőtt ember az agyával is tud gondolkodni, nem csak a farkával. Ez különböztet meg bennünket az állatoktól. Vagy belátod, hogy egy kislánynak lelki sérülést okozol, vagy csak a saját vágyaidat éled ki önző módon. Ez érett belátás kérdése, nem pedig prűdség vagy keresztény értékend kérdése. Tovább nem olvastam a maszlagodat, nem is érdekel.
Nem értem a logikád, hogy attól, mert idősebb férfiak tetszenek, attól miért lennék igénytelen. Nagyon látszik, hogy még életedben nem láttál. (: Másrészt, a kérdésem nem arról szólt, hogy szerintetek helyes-e, vagy ti egyetértetek azzal, hogy nekem nem a saját korosztályom tetszik.
A kérdésemet pedig nem azért írtam ki, hogy egymásnak ugrasszam az embereket, egyetértek, hogy fölösleges a keresztény, papbácsis maszlagot idekeverni, de szabad világban élünk, ha 70 éves férfivel akarok együtt lenni, akkor vele leszek együtt, és még akkor sem lesz senkinek beleszólása a dologba.
Jó, lehet, hogy a papbácsis cucc egy picit erős volt, de annyira talán mégsem, mint amikor valaki egyből lehülyéz valakit, akit konkrétan soha életében nem látott és egyáltalán semmit nem is tud róla. Azt pedig bárki kiolvashatja abból amit írtam, hogy egyáltalán nem gyerekekre és erőszakos dolgokra gondoltam, ez annyira távol áll tőlem is, mint a cicától a tökfőzelék. Ezeket pedig nem szabad komolyan venni, tök mindegy mit írsz le, abba egyből belekötnek mert ezzel foglalják le magukat esténként. Ha azt írnád a Hold zöld, azt mondanák sárga; de ha sárgát mondanál akkor egyből zöldnek látnák. A lényeg, hogy mindig Te legyél a végén a hülye, akire kígyót-békát rámondhatnak. Picit sem tartom rossznak azt, ha egy fiatalabb, 14 éves kor feletti lány idősebb férfiakkal is barátkozik és ha egy idősebb nő egy fiatalabb férfival találkozik abban sincs semmi rossz. Persze ettől függetlenül azonos korúak ugyanúgy ismerkedhetnek, barátkozhatnak egymással. Egy fiatal lány barátkozzon egy fiatal fiúval, de ha akar akkor ez mellett legyen idősebb barátja is. Többek között ennek a dolognak a társadalmi gátlása az egyik oka a nőgyűlöletnek és az agresszív femininzmusnak ami bizonyos szinten túl már férfigyűlöletnek mondható. És ezek mind nagyon rossz dolgok, az olyan embereket kell kiközösíteni akik nőgyűlölőek vagy férfigyűlölőek.
A lányoknak mondom, hogy szabad, de csak ésszel. Szóval csak olyannal akit már régebb óta ismersz, teljesen megbízol benne és tudod, hogy nem fog veled erőszakoskodni ha Te valamit nem akarsz. De különben egy fiatalabb fiú is lehet erőszaktevő, egyáltalán nem a kortól függ. Ha pedig ilyet tapasztalsz, akkor azt be kell jelenteni a rendőrségen. De alapvetően osztom a nyugati szociológusok véleményét ami a saját véleményem is, tehát akkor lesz jó egy társadalom, ha az életkortól és nemektől függetlenül szabályozott és biztonságos környezetben minden irányban átjárható.
A vicces a dologban az, hogy talán az Oxfordi egyetem éppen a napokban publikálta az öregedésre vonatkozó friss kutatásait. És abban az van leírva, hogy van aki gyorsabban, van aki lassabb öregszik, tehát a számmal jelölt egzakt életkorodnál a valóságban pár évvel idősebb és fiatalabb is lehetsz, mivel az évek alatt összejön annyi csúszás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!