Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ugye a facebookon nem látják,...

Ugye a facebookon nem látják, ha megnézem valaki profilját?

Figyelt kérdés
Eddig úgy tudtam, hogy nem de ma történt egy érdekes egybeesés és lehet nagyon égek most és 10 részeg srác röhög rajtam per pill....
2018. júl. 19. 21:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#9 Igen, az a chatlista, ezért nem kéne hülyeségeket terjeszteni, meg minden ilyen kamu tippnek bedőlni.
2018. júl. 23. 13:41
 12/13 anonim ***** válasza:
Igen, ez egy nyilvánvaló kamu, nem tudom ki az, aki ma még hisz ennek, de a tudatlanságát nem kéne reklámozni, még ha nem is rossz szándékból..
2018. júl. 23. 13:48
 13/13 Skatebird ***** válasza:
Anno programozótól hallottam a dologról, meg is mutatta a működését, de mivel különösebben nem érdekelt a dolog, nem jegyeztem meg a módját, így most csak rágoogleztam. Naivitás volt részemről, hogy nem ellenőriztem úja. Nem feltételeztem, hogy más szerepelhet a link alatt az eredetin kívül. Ezért elnézést kérek. De a séregetést kérem mellőzni. Az alapinformáció szakemberől származik.
2018. júl. 25. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!