Egy értelmes nő miért lenne már irigy egy ilyen instagramri. Bancra? Elnézést a kifejezésért
Figyelt kérdés
Egyre több csajtól hallom, hogy irigyek rájuk a nők, mert milyen menők meg dívák. Ez az úgynevezett menőség meg dívaság azonban annyiban merül ki, hogy pucsítós tangás tengerpartos képeket tesznek fel a facebookra, ha meg nem, akkor selfie-t, képet, amelyeknél nyakig fel vannak tolva a mellek. Nem azt mondom, feltesz az ember egy-egy képet, ahol mondjuk dekoltáltabb ruha van rajta, de amikor valakinek 1000 képe van fenn , abból 950 ilyen magamutogatós, a valóságtól távol álló képeket, akkor érdekelne, hogy miért lenne bárki is irigy erre?2018. júl. 14. 09:32
1/9 anonim válasza:
Mert mondjuk a pasik őket nézik meg.
2/9 A kérdező kommentje:
Én ezt nem mondanám. Engem is megnéznek speciel térd fölötti ruhában, ami nem is dekoltált, miért tegyem ki a akkor melleimet és pucsítsak?
2018. júl. 14. 10:19
3/9 A kérdező kommentje:
Amúgy meg rendben, hogy megnézik őket, de úgy tekint mindenki rájuk, mint egy húsdarabra.
2018. júl. 14. 10:21
4/9 anonim válasza:
Pedig ez az oka az irigységnek, hogy népszerűbbek a pasiknál. Meg lehet pl. engem is megnéznek farmerben vagy térdig érő ruhában, csak max. lesajnáloan. Ettől függetlenül nem pitsazom le az insta csajokat, de azt tudom, hogy jobb nőnek számítanak.
5/9 anonim válasza:
Na már törölte is a válaszom.
Mondtam én, hogy marhára nem lehet értelmes.
6/9 anonim válasza:
Azért mar az is kerdés, hogy akik irigykednek rájuk, mennyire értelmesek.
7/9 anonim válasza:
Mimdenkit irigyelnek az emberek aki népszerű, tök mindegy mi miatt az.
9/9 anonim válasza:
Mert piackèpesek ès ők kellenek nekünk féfiaknak.
Irigyek rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!