Fiúk, nektek hányadik helyen szerepelnek a toplistán a fekete hajú, kék szemű lányok?
erre nem tudnék választ adni
ha kinézetre bejön, de személyiségre nem akkor soha nem lenne benne a top 10ben
ha személyiségre bejön, de kinézetre nem akkor ugyan ez a helyzet áll fent
ha a kettő közt meg van az összhang akkor lehet akár top 1 is
a belinkelt kép nem rossz, de így is azt mondanám, hogy nem nyerte el a tetszésem, mivel a külső számomra nem minden, lehet akár milyen modell, nekem nem az a lényeg...
(viszont a kék szem az egyik gyengém)
Tudom, nyilván nem a külső dönti el, de nem is ara értettem.
Hanem, hogy milyen haj és szemszínekre buktok leginkább, melyik páros a favorit, hányadik a sorban.
Vörös haj + zöld / barna szem
Fekete haj + zöld / barna szem
Barna haj + zöld / barna szem
Szőke haj + zöld / barna szem
Aztán minden más :D
A kék szemek nekem nem annyira jönnek be de pl a képen a lány bejön.
A fehér bőr + szeplő meg nagggggyon nagyon bejön :)
De nem ez alapján választok pàrt, ezek csak ilyen + dolgok. Amúgy meg nem vagyok válogatós. Ugyan így a mellméret sem izgat, se a testalkat. És nem, nem adtam le az igényeimet, mindig is ilyen volt :D
Persze van ideálom de nem ragaszodom hozzá, jobban érdekel a belső.
Érdekes ezeket a válaszokat olvasni. Én feltűnően kék szemű vagyok, és festett fekete hajú.
Sosem volt probléma a "pasizás". Nem kaptam kosarat, ha valakit kinéztem magamnak...
Szóval kérdező: tényleg hidd el, nem a színeken múlik, hanem a személyiségen, és kisugárzáson!!! De a legfontosabb az önbizalom!!! Ettől leszel sugárzó, nem a színektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!