Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek egy ilyen...

Mi a véleményetek egy ilyen nőről?

Figyelt kérdés

A nő fészbuk oldalán az évek alatt néhány profil és háttér képen kívül semmi más nincs, semmilyen infót nem oszt meg kívülállókkal. Gondolom ismerőseivel igen.

Viszont amint kapcsolata lett, az nyilvános, minden hozzászólással együtt.

2018. júl. 9. 08:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem akarja,hogy az ismerősein kívül vadidegen emberek (akiknek egyébként nincs is hozzá semmi köze) nézegessék,hogy miket posztolt. Az is lehet,hogy az 1-2 profilképén kívül nem is érdekli a facebookozás,csak azért van fent,hogy az ismerősivel tarthassa a kapcsolatot. Sokan a facebook-ot ismerkedési szándékkal használják, ezért rakhatta ki nyilvánosra a kapcsolati státuszát,hogy ilyen okból ne írogassanak neki idegen emberek. Szerintem jól teszi.
2018. júl. 9. 08:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Boldog, és ezt ki is akarja mutatni. Nincs ezzel baj.
2018. júl. 9. 09:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon helyes, hogy nyilvános a kapcsolati állapota, így legalább látják azok is, akik ismerkedni próbálnának.
2018. júl. 9. 09:38
 4/5 anonim válasza:
Azt, hogy nem a facebookon éli az életét, nem egy magamutogatós típus, aki napjában kétszer rak fel új profilképet és a kapcsolatát pedig nyilvánosra tette, hogy ne találják be ismerkedési szándékkal.
2018. júl. 9. 14:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Én sem osztok meg semmit, nemcsak vadidegenekkel, ismerősökkel sem, inkább beszélek, eljárkálok ide-oda azzal a néhány emberrel, aki momentán érdekel, szerintem ennyi bőven elég az élethez. A profilképem 8 éve ugyanaz, és baromira csodálkoznék, ha valakinek annak a láttán eszébe jutna ismerkedni velem (nem én vagyok rajta), eddig nem is volt rá példa soha.:D Igen, nő vagyok.
2018. júl. 9. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!