Ti hogyan tanultatok meg nemet mondani?
Figyelt kérdés
Senkit sem rázok le. Vagyha kérnek tőlem valamit.
Csak sajnos ez visszafele nem működik, nem tudom megválogatni az embereket.
2018. júl. 8. 11:44
1/11 anonim válasza:
És mi tart vissza, hogy nemet mondj? Tök egyszerű. Tudod ki ugrálna másoknak ha nem akarok.
2/11 anonim válasza:
Inkabb az a kerdes hogy mitol felsz ha nemet mondasz, mi tortenik??
3/11 anonim válasza:
Csicska, meg akar felelni mindenkinek.
4/11 anonim válasza:
Csak gyakorolni kell, mint bármi mást. Annyi, hogy a "jóvan, persze, oké" helyett azt mondod, hogy "Ne haragudj, de ez most nem fog menni. Nem érek rá/nincs időm/nincs kedvem." Később annyi is elég, hogy: Nem! Bele lehet jönni, hidd el. Ja, lesz pár durcás arc, meg faképnél hagynak páran, de emiatt ne aggódj, ők nem igaz barátok, csak kihasználnak. Nem csak, hogy nem veszítesz velük semmit, de kifejezetten nyersz. Önbecsülést, önbizalmat, és időt, energiát, amiket magadra fordíthatsz.
5/11 anonim válasza:
Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni!
Minden kezdet nehéz.
6/11 anonim válasza:
Megfigyelhető, hogy a kisgyermek hamar megtanulja a NEM szót, első szavaik egyike. Az "igen" jóval később jelenik meg a szókincsben. Tehát: nem szabad elfelejteni, amit már megtanultunk.
7/11 A kérdező kommentje:
Túl udvarias vagyok.
Anyámék is belevittek bármibe, nincs ellentmondás.
2018. júl. 8. 12:45
8/11 anonim válasza:
Úgyhogy, hogy néha önző voltam és végre arra is koncentráltam, hogy nekem mi a jó.
9/11 anonim válasza:
Nagyon ajánlom, hogy tanulj meg nemet, mondani, mert az élet megtanít rá, ha nem kaspz észbe. Én egy hatalmas vagyont buktam el, mert gyenge voltam. Nem tudtam, hogy bizonyos emberek még a a veszett kutyánál is rosszabbak.
10/11 anonim válasza:
Akaratgyenge vagy, ennyi, meghunyászkodó gyáva.
Félsz a következményektől - kellemetlen :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!