Én születtem rossz évjáratban?
1996-os nő vagyok
Nagyon sokszor érzem azt és tapasztalom is,hogy a velem egykorúakkal vagy esetleg a fiatalabb generációval egyáltalán nem találom a közös hangot nem tudok barátkozni ,beszélgetni velük
Ellenben a gyakorlati helyemen a 30+40+ kollégákkal annyira szót tudok érteni, teljesen azt érzem hogy igen itt az én helyem köztük
Most én születtem volna rossz évben és nem tudok azonosulni a saját korosztályommal? Mi velem a baj?
úgy érzem,hogy annyira komolytalanok mintha leragadtak volna a 10évesek közé vagy én lettem túl komoly 22évesen nem tudom
Más is érezte már ezt?
90-es vagyok, és már 16 éves koromban tudtam, hogy milyen értékeket akarok a gyermekemnek átadni, milyen butaságoktól szeretném megóvni....
Akkor is 40 éves nőkkel dumáltam ki a "szerelmi meg nem értettségemet", mert a korosztályom csak smárolt mindenkivel, de egy őszinte ölelést nem kaptam soha...
Az igazi belső értékeken alapuló bizalmat nem ismerte a korosztályom, és ha kellő figyelmet szenteltek valakinek, akkor egyből nyomulásnak vette (pedig az ég világon nem akarok semmit attól, akiről nem tudok eleget, csak tájékozódni akartam "minden előtt")
Azóta már a sok butaságomat is kinőttem, és a 40 éves nőkből túlléptem a 60+ os bácsik felé (nem párkapcsolatra vágyok), mert azok kellő bölcsességgel tudják mérlegelni a dolgot (műszakisabb beállítottságú idős bácsikról van szó).
Aztán most, hogy elköltöztünk és nincsenek ilyen érett emberek körülöttem (csak sörivó pecás férfiak), nem tudok kivel dumálni (akármiről (tényleg akármiről)), ezért a munkába menekülök* (annyira nem menekülés, csak nem tudok jobb szót ide).
Nem hinném, hogy baj van veled, a saját korom szellemiségével nem tudtam soha azonosulni, sőt a "menő" dolgokat se értettem soha, és a "sörpénzből" is olyan dolgot építettem, amit most referenciaként tudok felmutatni egy állásinterjún.
Mindenki elvontnak tart, és mára már nem is zavar, csak a minőségi beszélgetés (időtöltés), és az őszinte tisztelet, vélemény hiányzik az emberekből...
27F
Nekem rögtön feltűnt ez a sor "1996-os nő vagyok", nem lányként, hanem nőként teszel magadról :) Számomra már ebből a momentumból látszik, hogy egyértelműen érettebb vagy a korosztályodnál. Én is mindig jobban éreztem magam az idősebb generációval, de ez a mai napig így van, most vagyok 29, azzal a korosztállyal jövök ki igazán, akikkel te is. Bár az érettebb, fiatalabb generációval szintén :)
Nyugodj meg, nincs semmi gond veled.
ebben igazad van nem lányként, hanem nőként tekintek már magamra
van már szép szakmám , jó munkahellyel saját kereset és megélhetés , már nem a szüleimtől függök
amíg a szüleim neveltek etettek addig csak lánynak éreztem magam most hogy ez megváltozott és a saját lábamra álltam minden szülői és háttértámogatás nélkül most már igen mondhatom magamra azt hogy egy érett felnőtt nő lettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!