Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak, ha 20 évesen...

Mit csináljak, ha 20 évesen úgy viselkedek, mint egy 15-16 éves és annak is néznek?

Figyelt kérdés
Otthon lakom, suliba járok és megakadtam azon szinten valahol, míg a többi barátnőm nem.
2018. júl. 2. 14:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy valaki otthon lakik és suliba jár, még nem feltétlenül jelenti, hogy 15-16 éves szinten van. Miben nyilvánul ez meg? Külső szemmel lehet ezt mondani rád, vagy csak a te belső érzésed, hogy tinédzser maradtál?
2018. júl. 2. 14:55
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Hmm... Hát legalább felismerted ezt a hibádat. És most hajrá, tessék picit megkomolyodni! Sok sikert és kitartást!
2018. júl. 2. 14:57
 3/8 A kérdező kommentje:

Nagyon fiatal az arcom, ráadásul úgy is öltözök.

Sminkkel meg ilyennel jobb a helyzet, de akkpr is.

2018. júl. 2. 15:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
velem is ugyan ez a helyzet :D 25 vagyok de fiatalabbnak nézekki :D én tudom magamról hogy nekem a viselkedédem nagyon gyerekes..többen is mondtàk màr :P engem nagyon szokott zavarni amikor ezt megjegyzik dehát ezvan :P költözz el otthonról..legyél önellátó..dolgozz suli mellett :3 próbàld el elkezdeni a nagybetüs életet. azmeg hogy úgyviselkedsz mint egy 15-16éves szerintem nem gáz :P csak tudj jó döntéseket hozni az élet területein
2018. júl. 2. 15:36
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon úgy viselkedem... Mint egy nagy gyerek.
2018. júl. 2. 15:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, ilyen vagy - élvezd ha jól érzed magad. Senki se várja el hogy 20évesen egy komor felnőtté változz mindjárt. Majd alakul magátol, a környezet meg a társaság formál majd ha arra lesz szükség. Na akarj másoknak megfelelni vagy mássá válni mint amilyen vagy, vagy egy mondhatni társadalmi normát követni mert tökre felesleges. Van esetleg valami extrémebb gyerekes dolgod vagy olyan amit már majdnem szégyelsz hogy csinálod de attol még csinálod?
2018. júl. 2. 16:56
 7/8 A kérdező kommentje:

Inkább a szüleim tesznek úgy velem, mint egy kisgyerekkel...

Ilyenek, hogy vernek, ordítoznak, az van amit ők szeretnének.

2018. júl. 3. 12:07
 8/8 anonim válasza:
Az a lényeg hogy komolyabb és kissé flegmább legyél
2018. júl. 24. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!