Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, hölgyek ezek közül...

Lányok, hölgyek ezek közül melyik illik rátok? Büszke, magabiztos, agresszív, irigy, rosszmájú, domináns, gyáva, alázatos, nyers, kedves

Figyelt kérdés
2018. júl. 1. 19:42
1 2 3
 21/24 he84 ***** válasza:
Az említettek közül főleg a büszke, a nyers és a kedves.
2018. júl. 1. 23:26
 22/24 anonim ***** válasza:
Irigy, gyáva, alázatos, kedves.
2018. júl. 2. 09:47
 23/24 anonim ***** válasza:
Büszke, kedves
2018. júl. 2. 10:38
 24/24 anonim ***** válasza:

Sztem, ami illik rám vmennyire:

- büszke (nem a dicsekvős értelemben, hanem vannak elvek, amik alá nem adok, nem alázom meg magam más előtt, csak nagyon ritka és indokolt esetben - akkor, ha hibáztam... és nem takargatom a jó tulajdonságaimat... ha rákérdeznek, hogy sztem okos vagyok-e, akkor elmondom, hogy úgy gondolom, igen)

- rosszmájú (azokkal szemben, akik sztem megérdemlik)

- gyáva (néhány esetben... inkább konfliktuskerülő vagyok... de ha muszáj, akkor beleállok azért konfliktusba, szíjat azért nem lehet hasítani a hátamon)

- kedves (mondjuk nem bazsalygok mindenkivel, idegenekkel szemben óvatos vagyok, de bunkó sosem... akit meg már picit jobban ismerek, azzal mindig kedves vagyok, amíg nem ad az ellenkezőjére okot)

- nyers elég ritkán, akkor, ha úgy érzem, máshogy nem értene meg az illető, és fontos, hogy megértsen, vagy legalább odafigyeljen

- irigy néha, de nem úgy, hogy a másik nem érdemel meg ezt meg azt, csak a helyzetre vagyok irigy

Sztem ami egyáltalán nem vagyok: magabiztos, agresszív, domináns, alázatos

2018. júl. 2. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!