Lányok, hölgyek ezek közül melyik illik rátok? Büszke, magabiztos, agresszív, irigy, rosszmájú, domináns, gyáva, alázatos, nyers, kedves
Sztem, ami illik rám vmennyire:
- büszke (nem a dicsekvős értelemben, hanem vannak elvek, amik alá nem adok, nem alázom meg magam más előtt, csak nagyon ritka és indokolt esetben - akkor, ha hibáztam... és nem takargatom a jó tulajdonságaimat... ha rákérdeznek, hogy sztem okos vagyok-e, akkor elmondom, hogy úgy gondolom, igen)
- rosszmájú (azokkal szemben, akik sztem megérdemlik)
- gyáva (néhány esetben... inkább konfliktuskerülő vagyok... de ha muszáj, akkor beleállok azért konfliktusba, szíjat azért nem lehet hasítani a hátamon)
- kedves (mondjuk nem bazsalygok mindenkivel, idegenekkel szemben óvatos vagyok, de bunkó sosem... akit meg már picit jobban ismerek, azzal mindig kedves vagyok, amíg nem ad az ellenkezőjére okot)
- nyers elég ritkán, akkor, ha úgy érzem, máshogy nem értene meg az illető, és fontos, hogy megértsen, vagy legalább odafigyeljen
- irigy néha, de nem úgy, hogy a másik nem érdemel meg ezt meg azt, csak a helyzetre vagyok irigy
Sztem ami egyáltalán nem vagyok: magabiztos, agresszív, domináns, alázatos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!