ÚÚú az fa...sza akkor én láthatatlan vagyok, megyek is bankotrabolni.
2018. júl. 1. 13:24
12/20 anonim válasza:
A liberális sebestyén ennyire elfogadó.
2018. júl. 1. 18:10
13/20 anonim válasza:
Egyszer volt neki egy Audi telekjárója, ami kijelezte neki, hogy az egyik lámpája nem ég. Érdekelte?
Szóval vicces tőle ez.
2018. júl. 1. 21:02
14/20 anonim válasza:
Így egyben kijelenteni hülyeség, de vannak elemek, amikre igaz lehet. Egy ízléstelen, harsány sufnituning kocsi tulajdonosa valószínűleg nem egy jóízlésű, intelligens ember. Akinek nagyon mocskos, lelakott autója van, az nem igényes az élet más területein sem. De pl. abból nem lehet sztem semmit sem leszűrni személyiségileg, hogy milyen drága az autó, milyen gyártmány, milyen színű, használtan vette-e, mennyire menő márja és sorolhatnám.
2018. júl. 2. 18:33
15/20 anonim válasza:
Attól függ, hogy értelmezed a kérdést.
Én most vettem egy használtautót, több hónapon keresztül gyűjtöttem rá, saját magamnak fizettem ki, ahogyan a jogsi megszerzését is. Nyilván ez nem látszik kívülről, de nekem ez azt jelenti, hogy meg tudok állni a saját lábamon. Amit csak kellett kicseréltem rajta, tisztán tartom, tehát figyelek rá, megbecsülöm amim van. Nagyon remélem, hogy ez valamennyire tükrözi azt is, milyen vagyok.
Ja, hogy kívül az autó kék... mégse vagyok se avatár, se hupikék törpike...
2018. júl. 3. 08:41
16/20 anonim válasza:
Egyetértek.
Nekem nincs autóm és egy senki vagyok. Ennyi a történet.
2018. júl. 5. 19:08
17/20 jani273 válasza:
az a foszer kicsit el van szallva magatol. az ego az utjaba kerult
2018. júl. 6. 10:03
18/20 Alex Fly válasza:
Ha ő mondja...
Ezek szerint olyan vagyokb aki képes a saját erejéből eljutni bárhova és nem kell, hogy autó cipelje a seggemet.
Ezt megtiszteltetésnek veszem...
2018. júl. 7. 07:13
19/20 anonim válasza:
Nem értek egyet! A volt férjemnek csodakocsija volt. A külső számított neki. A kifelé mutogatás. Aztán a velejéig romlott erkölcsi nulla volt. Nőzött, engem vert, szétszabdalta a ruháimat, a gyerekekre rá sem hederített.Cégvezető volt. Elváltam, azóta egy csotrogánnyal jár, osztrákoknál hagymát szed, a ruhái még mindig azok, amikben régen járt. Lecsúszott. Gondolom nem lett jobb ember sem! (Ja, nem azért csúszott le, mert engem ki kellett fizetnie! 4 éve folyik a per, még nincs vége!) Csupán azért,mert egy biztos pont, a karó, melyre támaszkodva kapaszkodott fel, otthagyta!
2018. júl. 7. 08:51
20/20 Sz. Erzsi válasza:
Szerintem nem.
Attól, hogy valaki nem tud drága szuperkocsit venni, még lehet tisztességesebb ember, mint az aki megteheti.
Esetleg azt már össze lehetne hasonlítani, hogy 2 férfi, akinek ugyanolyan kocsija van, hogyan vigyáz rá, takarítja stb. mi a különbség közöttük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!