Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek felvehetek szoknyá...

Szerintetek felvehetek szoknyát 90 kg-san?

Figyelt kérdés
20 kg-t fogytam eddig, szép vékony a derekam és jó rám az L-es egyberuha, viszont a vádlim vastag.. vettem egy női egyberuhát a Lidl-ben jól is áll...csak vastag a vádlim... ez nem gáz?
2018. jún. 30. 20:08
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
Ha neked tetszik és jól érzed magad, akkor nem gáz! :)
2018. jún. 30. 20:12
 2/10 anonim ***** válasza:
49%

hát ha jól áll, akkor jól áll :)

gondolom látszik a 90kg miatt, hogy nem egy törékeny alkat vagy, szóval szerintem belefér

2018. jún. 30. 20:20
 3/10 anonim ***** válasza:
50%

Vannak férfiak, akik a 150 kilós nőket is dögösnek tartják akár szoknyában, akár bármi másban.

Viszont a 90 kg azért még messze áll az egészséges testsúlytól (átlagos magassággal), így a legtöbben kritikus szemmel néznének szerintem, főleg a nők.

Én nem sietném el, lesz még nyár! Kitartást a fogyáshoz!

2018. jún. 30. 20:59
 4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm közben én is arra jutottam, hogy csak strandruhaként használom, ha a strandon mászkálok ne törölkőzőbe csavarba menjek
2018. jún. 30. 21:12
 5/10 anonim ***** válasza:
57%
Azt vedd fel, amiben jól érzed magad. Ha feszengenél benne, akkor ne, ha viszont önbizalmad ad, akkor mindenképp hordd. De semmiképp ne az alapján dönts, hogy mások szerint hordanod kellene-e, mert mindig lesznek, akiknek nem tetszik, ahogy kinézel, vagy amit csinálsz, de akik igazán számítanak, szeretnek úgy, ahogy vagy. Tudom, nyálas, de igaz.
2018. jún. 30. 22:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Bármit felvehetsz míg az nem sért közszeméremet. De aztán ha szeretnéd vedd fel, ha nem akkor nem. Aki szerint kövér vagy annak mindegy lesz miben vagy nem fog neki tetszeni. Érezd jól magad a bőrödben, és nem foglalkozz azzal hogy ki mit mond vagy lát. Ha vastag a vádlid ez van, miért kéne ettől rosszul érezned magad?
2018. jún. 30. 22:12
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan vedd fel, sokan mászkálnak ruhában 120 kilósan is, szóval nyugi. Mondjuk rajtam hálisten csak kevés felesleg van de én is elszoktam gondolkodni rajta hogy nekem vajon szabad-e, de mindig rájövök hogy nehogymár csak a modell alkatúak hordhassanak ruhát :D szóval szerintem ne csak a strandon hord, hanem nyugodtan utcára is ha jól érzed magad benne :)
2018. jún. 30. 23:15
 8/10 A kérdező kommentje:
én mindennel így vagyok, mindig bő ruhák stb... de aztán tényleg sok "cicanacis" 120 kg-s lány mászkál... :O
2018. jún. 30. 23:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Azt, hogy a vádlid vastag, akkor is látni lehet, ha nadrág van rajtad, szóval nem igazán értem a kérdést. Ez egyébként sem egy esztétikátlan vonás, nem olyan, mint mikor valaki hájra cuppanós felsőt vesz fel, amin átüt az összes hurkája. Én simán felvenném.
2018. júl. 1. 03:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Hány cm magas vagy?
2018. júl. 21. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!