Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 18 évesen gáz a rózsaszín szoba?

18 évesen gáz a rózsaszín szoba?

Figyelt kérdés

Most költözünk és az új szobám falát ilyen rózsaszínes mályvás színűre szeretném festeni (de lehet hogy 2 fal rózsaszín 2 pedig szürke), plusz rákennének egy réteg csillogós falfestéket is.

A szobámban fenyőbútorok lesznek, de a dekoráció is rózsaszín és szürke lesz. Rózsamotívumok is megjelennének (ágynemű, párna, ilyesmi).

Ez gáz 18 évesen?

2018. jún. 30. 16:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

9-es

Igen, mondjuk én már kezdem megszokni. Csomó helyen pl. pont itt a függöny vagy bútorvásárlásnál is hajlamosak úgy csinálni az eladók, mitha felkértem volna őket lakberendezőnek és megkérdezik, hogy milyen színű a fal, milyen a többi bútor stb....Én értem, hogy segíteni akarnak, köszönöm, de ezt még mindig nekem kell eldöntenem és nem nekik. Vagy ez is a munkájuk része, mint a "miben segíthetek"? Mondjuk nem gondolnám, na mindegy.

2018. jún. 30. 17:02
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Rózsaszínből is van szép, és van csúnya is. Az összhatás számít. És persze a kivitelezés.
2018. jún. 30. 17:02
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Én meg 21 vagyok, és nekem is a rózsaszín a kedvenc színem, és rózsaszín a szobám is, legalábbis a családi házunkban. :)

Nem gáz egyáltalán, az a gáz inkább, ha valaki ennyi idősen bármire is azt gondolja, hogy gáz.

2018. jún. 30. 17:08
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

33 éves vagyok és a szobám 2 fala puncs rózsaszín, a másik 2 "vadmálna" :)

Ágytakaróm rózsaszín - fehér. :)

Mindig van rajtam rózsaszín ruhadarab vagy kiegészítő.

Én így érzem jól magam. Ilyennek szeretnek az ismerőseim. :)

Fiam szobája szürke-fehér.

Nappali bordó-narancssárga.

Én ilyen színesen szeretem a lakásunkat.

2018. jún. 30. 17:22
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem az, nyugi. :)
2018. jún. 30. 17:53
 16/20 anonim ***** válasza:
84%

Dehogy gáz! A TE szobád, te döntöd el.

Amúgy ha fiú lennél, akkor se lenne gáz, lásd előző mondat :)

2018. jún. 30. 22:17
 17/20 anonim ***** válasza:
4%
Azért rózsaszín barbie fiúszoba az ultragáz. Persze ha full ratyi a srác és övé a lány szerep ,akkor meg lehet érteni,de attól még ciki. Nem tudom mit szólna egy lány ha meghívná a kis pink birodalmába a srác randira,szerintem röhögőgörcsbe fetrengene,vagy megkérdezné miért a kishúga szobájába viszi be? Vannak íratlan szabályok a színekben is ,tudom divatos a nagy liberalizmus és a polgárpukkasztás,de pl egy hivatalos eseményen ,üzleti tárgyaláson is ha megjelenne egy férfi rózsaszín öltönyben nem a toleranciakampány jutna az emberek eszébe róla, hanem hogy egy full kretén hiteltelen ember.Mondjuk ha valami milliárdos kihaénnem ember, vagy rocksztár akkor nyilván megteheti ,de attól még hülyének nézik.Lehet nyomni a minuszt de így van.
2018. júl. 1. 09:20
 18/20 anonim ***** válasza:
27%

Utolsó: Igen, vannak íratlan szabályok a színekre vonatkozólag (pl. temetésre fekete), de speciel arra, hogy milyen színű legyen a szobád, az ég világon semmiféle szabály nincs.

Akik még mindig a rózsaszín=b.u.zis dolgon fanyalognak, azok valahol nagyon lemaradtak. Értelmesebb körökben ez már régen ciki.

A rózsaszín öltönyös dolog sem igaz. Ahol nincs dresszkód, ott mindenféle színű öltönyt szoktak hordani. Egyébként politikusok, üzletemberek között mostanában kifejezetten divatos a szürke öltöny rózsaszín nyakkendő kombináció.

2018. júl. 1. 20:12
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell nyomni a rossz píszí dumát,hidd el nem simizi meg senki érte a fejedet.
2018. júl. 2. 23:29
 20/20 anonim válasza:
És ha nekem kék színű a szobám lány létemre? Koliban legalábbis így volt. A rendes szobám levendula színű. De ha én rózsaszínt akarnék, senkinek a véleménye nem érdekelne. Szóval ha neked ez tetszik, hajrá!
2018. júl. 3. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!