18 évesen gáz a rózsaszín szoba?
Most költözünk és az új szobám falát ilyen rózsaszínes mályvás színűre szeretném festeni (de lehet hogy 2 fal rózsaszín 2 pedig szürke), plusz rákennének egy réteg csillogós falfestéket is.
A szobámban fenyőbútorok lesznek, de a dekoráció is rózsaszín és szürke lesz. Rózsamotívumok is megjelennének (ágynemű, párna, ilyesmi).
Ez gáz 18 évesen?
9-es
Igen, mondjuk én már kezdem megszokni. Csomó helyen pl. pont itt a függöny vagy bútorvásárlásnál is hajlamosak úgy csinálni az eladók, mitha felkértem volna őket lakberendezőnek és megkérdezik, hogy milyen színű a fal, milyen a többi bútor stb....Én értem, hogy segíteni akarnak, köszönöm, de ezt még mindig nekem kell eldöntenem és nem nekik. Vagy ez is a munkájuk része, mint a "miben segíthetek"? Mondjuk nem gondolnám, na mindegy.
Én meg 21 vagyok, és nekem is a rózsaszín a kedvenc színem, és rózsaszín a szobám is, legalábbis a családi házunkban. :)
Nem gáz egyáltalán, az a gáz inkább, ha valaki ennyi idősen bármire is azt gondolja, hogy gáz.
33 éves vagyok és a szobám 2 fala puncs rózsaszín, a másik 2 "vadmálna" :)
Ágytakaróm rózsaszín - fehér. :)
Mindig van rajtam rózsaszín ruhadarab vagy kiegészítő.
Én így érzem jól magam. Ilyennek szeretnek az ismerőseim. :)
Fiam szobája szürke-fehér.
Nappali bordó-narancssárga.
Én ilyen színesen szeretem a lakásunkat.
Dehogy gáz! A TE szobád, te döntöd el.
Amúgy ha fiú lennél, akkor se lenne gáz, lásd előző mondat :)
Utolsó: Igen, vannak íratlan szabályok a színekre vonatkozólag (pl. temetésre fekete), de speciel arra, hogy milyen színű legyen a szobád, az ég világon semmiféle szabály nincs.
Akik még mindig a rózsaszín=b.u.zis dolgon fanyalognak, azok valahol nagyon lemaradtak. Értelmesebb körökben ez már régen ciki.
A rózsaszín öltönyös dolog sem igaz. Ahol nincs dresszkód, ott mindenféle színű öltönyt szoktak hordani. Egyébként politikusok, üzletemberek között mostanában kifejezetten divatos a szürke öltöny rózsaszín nyakkendő kombináció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!