Ajánlanátok valami hasznos időtöltést, hobbit? 18f
Figyelt kérdés
Akár pénzkeresés, vagy csak olyan ami hasznos dolog, és nem időpocsékolás mint a telefonnyomkodás vagy hasonlóak amivel gyakran elütöm az időt.2018. jún. 29. 13:46
12/19 anonim válasza:
11 ne mi válasszunk, had válasszon! :)
13/19 anonim válasza:
Majd pont az orrotokra fogja kötni, mi? :D
14/19 anonim válasza:
hát mé' ? miért ajánlgattunk? Az étterembe is közli a vendég, mit választott a konyhafőnök ajánlataiból!
15/19 A kérdező kommentje:
Napi 4 órában dolgozom a nyáron és mellette már rengeteg mindent csináltam. Voltam túrázni (gerecse50), biciklizni, konditerembe, kiskoromban gitároztam, fociztam de egyik se fogott meg annyira hogy rendszeresen kitartsak mellette, így szinte mindig mást csinálok.
2018. jún. 29. 15:07
16/19 anonim válasza:
Éljen! itt a kérdező. Nem baj, most keresgélsz, az jó, egyszer csak rátalálsz az utadra!
19/19 anonim válasza:
De nem jó időtöltést kért, hanem hasznosat, ne irkáljátok már a szexet, az nem az (hacsak nem pénzért csinálja).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!