Más hogy élte túl azt, hogy akit szeret, mással van?
Figyelt kérdés
Most láttam őlet először együtt, habár tudtam, hogy együtt vannak, de olyan , mintha a szívemet tépték volna ki. Kézem fogva jártak, a csaj az ölébe ült, én pedig minél többet láttam, annál több darabra hulltam.
Hatalmas harag van bennem, s gyűlölet, amivel egyszerűen nem tudok mit kezdeni.
25N
2018. jún. 25. 22:40
2/8 A kérdező kommentje:
Pontosabban?
2018. jún. 25. 22:45
3/8 anonim válasza:
Idővel. A haragod energiáit pedig fordítsd valami olyasmire, ami épít, takaríts ki, vagy menj el bokszolni. Most mondtam valami hülyeséget, én pl. átrendeztem a lakást. Gondolj arra, hogy karácsonykor már sokkal jobban fogod érezni magad.
4/8 anonim válasza:
Rájöttem, hogy a világ rossz és eszerint élek.
5/8 anonim válasza:
Tavaly szerelmes vtam egy lányba, összejött egy hapival, kb. 300 sms-t küldtem nekik, èletveszèlyesen megfenyegettem Őket ès családjukat, a csaj Bátyját meg megvertem... most járkálhatok Bíróságra
6/8 anonim válasza:
Mire összejöttek, addigra nekem is lett másom. Így nem hatott meg annyira. Fos viszonzatlan szerelem volt.
8/8 Izabella220 válasza:
Ez csak természetes hogy rosszul esik,de ne feledd,annak oka van hogy mással van.Szeress olyan valakit aki rád vágyik nem pedig másra.De felesleges keseregned arra gondolj nem érsz vele semmit,mert ő mindeközben jól érzi magát mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!