Nagyon irigy vagyok. Hogy tudnám ezt kezelni?
Nem règ kezdtem el dolgozni, 2 munkahelyem van, mègis úgy èrzem, hogy bármennyit teszek fèlre, bármennyire nem költök magamra, mèg arra sem, hogy egyek soha nem lesz meg az a 250-300 ezer forint, ami a jogosítványra kell.
Az ismerőseimnek több, mint a felènek már megvan, sőt már autót is vettek, nekik dolgozni se kellett èrte, nagyon irigy vagyok rájuk, tudom, hogy undorító szokás, de nem tudom kezelni.
Mit tegyek?
10-es, hát szerintem nincs.
Dolgozok, iskolába járok, tanulok és még így sem értem el semmit az életben.
Nem az érdekel, hogy mit mondtak a nagy emberek egyébként, hanem, hogy mit tudnék ezzel kezdeni, mert lassan elérek egy kort és semmit nem tudok felmutatni.
A külföldi meló az igazi megoldás. Manapság Magyarországon csak óriási szerencsével lehet valamit felmutatni. Persze erre biztos elkezd egy halom ember jönni azzal hogy “ő bezzeg keményen dolgozott, nem síránkozott és meg is van mindene”, de azt nem szokták azok észrevenni hogy a kőrülményeik, környezetük, ismerettségük, neveltetésük és a feléjük repkedő lehetőségeknek tehető be a sikerük 90%-a, a saját erőfeszítés meg csak 10%. Mert hiába dolgozol keményen ha esélytelen helyzeted van.
Manapság külföldön sokkal több az esélyed, persze ott is dolgozni kell keményen, de legalább abból amit ott kapsz ugyanazért a munkáért, tisztességesen meg is élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!