Miért mutatja/akarja mutatni sok ember magát a facebookon sokkal többnek, mint valójában?
Van egy csaj ismerősöm, tele van a facebookja ilyen miniruhás-magassarkús képpel, mint veri a nyálát-már bocsának a kifejezésért- hogy ő ilyen díva, ő mindif ki van öltözve. Ehhez képest a való életben kevésbé csinos, mint a képeken, plusz az esetek nagy részében nincs is annyira húh de kiöltözve, sőt max vasárnap a pubban, hétköznap semmi extra nincs az öltözetében.
Mégis miért próbálja eljátszani azt, hogy ő micsoda madam?
Ebben mi a megjátszás? Te milyen képet raksz ki magadról, fél percre felébred, zsíros bőrű, pattanásost? Nem. Akkor meg?
Szimplán mindenki az előnyösebb képeket rakja ki.
Az 5-öst kivéve nem nagyon adtak jó választ. Kedves kérdező ne sértődj meg azon ha valaki beszólt. Szimplán egy kcsg mivel a kérdésre kell válaszolni.
Megértem miért idegesít, hiszen sokszor akkor is feldobja a képet ha nem akarod. Mint írták az emberek, ha kiraknak egy jó képet sok like-ot kapnak. Ezzel az az ember azt hiszi, hogy tényleg tetszik másnak holott sokan csak úgy like-olnak mindenkit. Több oka is lehet miért rakja ki:
-mástól vár megerősítést, hogy ő szép
-csak mást utánoz
-azt hiszi menő
Sok mai embernek nincs élete. Csak létezik a világban ami igen szomorú, én is ezen akarok változtatni. Szóval ők ezzel ütik el az időt. Te próbáld meg kihasználni és élni :D (Nem piára, cigire, szexre gondolok itt. Hanem családalapítás/karrier)
Remélem értelmes választ tudtam adni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!