Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy gyilkos hogy tud beleszere...

Egy gyilkos hogy tud beleszeretni valakibe?

Figyelt kérdés

Richard Kuklinski a bérgyilkos beleszeretett egy nőbe és családit alapított,a fickó egy rossz nézésért megölt valakit hogy válthatott ki belőle valaki szeretetet? Még ott vannak a sorozatgyilkosok,tömeggyilkosok,bandatagok akik családot alapítottak de hogy?

Én ugyan nem vagyok gyilkos de mégse tudott belőlem soha ki váltani senki ilyen érzéseket

2018. jún. 16. 09:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem minden gyilkos érzéketlen pszichopata.
2018. jún. 16. 09:06
 2/4 A kérdező kommentje:

Kuklinski szociopata volt de mégis volt családja.

Én nem vagyok se pszicho vagy szociopata de mégsem éreztem ilyet soha és nem szoktam együtt érezni

másokkal nem tudok és nem is akarok

2018. jún. 16. 09:12
 3/4 anonim ***** válasza:
61%

A szociopatak mesterei az emberek megvezetesenek. Manipulativak és tokeletesen tudjak utanozni az emberi erzeseket anelkul hogy ereznek is azt az erzest.

Nagyon sok szociopatanak van csaladja. Ez lehet azért hogy elfedjek a valodi onmagukat, egyfajta alibit boztositson szamukra, vagy a tarsadalmi elvarasok miatt. Vagy annyira megsem szociopatak, xsak egy kis szeletet kaptak meg.

A szociopatakrol nem is tudod hogy azok, olyan szonten betudnak illeszledni a tarsadalomba. Eszmeletlenul erdekes ez a azociopatasag.

2018. jún. 16. 09:29
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

"Kuklinski responded by silently jabbing her from behind with a hunting knife so sharp she didn’t even feel the blade go in. 'I felt the blood running down my back,' she says. He told her that she belonged to him, and that if she tried to leave he would kill her entire family; when Barbara began screaming at him in anger, he throttled her into unconsciousness.

Nem úgy hangzik, mint akibe halálosan szerelmes lenne. Valószínűleg voltak testi igényei, és élvezte, hogy hatalmat gyakorolhat mások felett.

2018. jún. 16. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!