Nagyon "szégyen" ha a szüleimmel élek még mindig mi alapján döntenél?
Nekem nagyon kényelmetlen már az az igazság, de viszont nem igazán tudok elköltözni hála ennek a szaros,hulladék országnak mást nem tudok mondani róla.
Mivel egy normális albérlet elég drága, és sajnos nincs akkora képzetségem hogy egyedül feltudjak tartani egy lakást+1 kocsit is a párkapcsolatról meg nem is beszélve (ha lenne leginkább csak problémát okozna).
Szóval egyedül nyomorgok jó körülmények között viszont egy szerencsétlen idiótának érzem magam...alapból is gyerekes vagyok,voltam nem tudom megváltozna ez ha elköltöznék és vannak egészségügyi problémáim is amik hát elég bonyolúltak még én sem nagyon értem őket.
Ezt leszámitva mindenhonnan azt kapom amit részben igaznak is tartok hogy ennyi idősen már ez kell meg az kell meg amaz kell...3 gyerek párkapcsolat stb stb stb...viszont igazából azt sem tudom mivan merre kéne mennem.
A közelben próbálok munkát találni csak itt sehol nem vesznek fel aminek részben van oka is, elég ismert személy vagyok sajnos de őszintén szólva nem érdekel ha annyira szeretnék itt is találnék valami munkahelyet.
A hátrány hogy már azt sem tudom mit csináljak túl sokan ismernek errefelé, nagyon rossz baráti köröm volt, és én is hülyeségekbe mentem bele amiből próbálok kijönni nagy nehezzen.
Nagyon elgondolkodtad a költözés mindennap, viszont azt sem tudom mit csináljak.
Ilyen helyzetben mi alapján döntenél?
25f
Miért nem tanulsz egy piacképes szakmát?
Ne másra mutogass,magadra te old meg a dolgot.
Más nem fogja helyetted.
Nyelvek + szakma ez a kombó legyen elsőkörben.
"nincs akkora képzetségem hogy egyedül feltudjak tartani egy lakást+1 kocsit "
Tehát nem az ország a hibás.
Hát figyelj, én 25 évesen kb. sehol nem fogok tartani és pont leszrom, hogy addigra milyen lakás, autó és hány gyerek kellene....nem érdekel. Akkora éppen meglesz a diplomám és még utána is szeretnék tanulni a munka mellett. Most is tanulok, kollégiumban élek (csak szünetekben vagyok otthon), de teljes mértékben a szüleim tartanak el. Mondjuk nekem nagy szerencsém, hogy nagyon jó a kapcsolatom a szüleimmel és szeretjük egymást, jól kijövünk, tudunk együtt élni.
Én a helyedben tanulnék valamit, ami érdekel. Akár egyetemre is mehetsz, lakhatsz koliban és tudsz vállalni diákmunkát is mellette, majd utána is el tudsz helyezkedni. Egy új városban már nem lesznek olyan problémáid, hogy pl. rossz a híred stb. Találkozol új emberekkel, kiszakadsz a megszokott környezetedből és ez mind jót tenne szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!