Magamutogatás vagy inkább önbizalomhiányra vall, ha valaki sok képet tesz fel facebookra?
A facebookot leszámítva én is ilyen vagyok. Önbizalom hiányos, de nem a külsőm miatt, hanem más okokból kifolyólag. A külsőm, az az egyetlen dolog, amit úgy formálhatok, színezhetek, öltöztethetem fel, ahogyan én akarom, és senki nem szólhat bele. Szabadságot ad, hogy az lehetek, aki akarok.
Szerintem valami ilyesmi szituáció lehet nála is.
Ahogy gondolod, önbizalomhiányból. Lehet otthon nem figyelnek rá eléggé, nincs aki törődjön vele úgy, ahogy azt igazán szeretné. Kis kori traumák, pl.: verték, csúfolták, utálták, nem figyeltek rá otthon.
Ezzel próbálja bepótolni, megmutatni a világnak.
Egy egészséges lelkű ember nem rak ki képet csak azért hogy dicsérjék meg kötelezően.
Valamilyen szinten defektesek ezek..
Nem csak ez a csaj ilyen, hanem még több ezer amúgy. Mindenki különlegesnek szeretné magát hinni, nem akarnak beletörődni abba, hogy átlagosak. A virtuális világ, azért sokkal másabb mint a való világ. Ahogy te is írtad, megnézik, mert fiatal, de ebben ki is merült a jelenlétének a hatása.
Azt, hogy belül üres, semmi sem fogja pótolni. Semmilyen külsőség. Az ilyenek szánalmasak, szánni valóak. Persze nem ismerhetem őt, de a leírtak alapján ez a véleményem.
Valaminek a kompenzálása miatti feltűnési viszketegség,
unatkozás,és persze nem utolsó sorban beteges primitívség,
fiatalok esetében pedig gyerekes divatmajmolás.
Vagy egyszerüen mindenki a lelke legmélyén szeretne jól kinézni megdicsérve lenni meg szeretve lenni.
Bár gondolom itt legtöbb ember a szeretetröl még a Tvböl sem hallott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!