Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért gondolják azt a férfiak...

Miért gondolják azt a férfiak hogy a nők felett állnak?

Figyelt kérdés

2018. jún. 9. 18:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
51%

A legtöbb feminista nő valahogy azonnal felhagy az elveivel, ha pl egy étteremben fizetnie kell(ene).

Lehet lányok lepontozni.

2018. jún. 9. 19:03
 12/20 A kérdező kommentje:
én nem várom el h a pasi fizessen
2018. jún. 9. 19:05
 13/20 anonim ***** válasza:
7, Mondjuk az, hogy olyan törvénytervezetet próbálnak lenyomni a torkunkon ami még a Mein Kaumpf-ot is felülmúlja. Tisztára mintha a középkorban lennénk.
2018. jún. 9. 19:38
 14/20 nemaRendőrség ***** válasza:
93%

Én nem vagyok szexista.

Én mindenki felett állok, legyen az nő vagy férfi

2018. jún. 9. 20:05
 15/20 anonim ***** válasza:
Akkor csak én vagyok rosszul bekábelezve, mert én pont fordítva gondolom hapsiként.
2018. jún. 9. 20:08
 16/20 anonim ***** válasza:
37%

A nők sajnos nem tudják elviselni azt a tényt, hogy a férfiak viszik előre a világ fejlődését, mialatt a nők csak hisztizni tudnak, és minden bajukért a férfiakat okolják és próbálják gátolni és visszahúzni őket.

Az állandó hiszti helyett néha hasznos dolgokat is csinálhatnának, pl. feltalálhatnának néha valamit, hiszen eddig 99,9 %-ban ezt szinte kizárólag a férfiak tették.

A nők csak a besértődéshez és a lepontozáshoz értenek.

2018. jún. 9. 20:23
 17/20 A kérdező kommentje:
ezért nemkéne annyit baszni a nőket. Érdekes amíg a nőknek nincs párkapcsolatuk és nincsenek naponta megdugva addig nincsenek ilyen problémáik..
2018. jún. 9. 20:29
 18/20 anonim ***** válasza:
68%

"mi az a női kvóta?"

Látod kedves kérdező, felteszel egy ilyen szándékosan provokatív kérdést, miközben még erre az egyszerű dologra sem tudod a választ.

De segítek.

Az a női kvóta, amikor a nők kiharcolják, hogy ne az agyuk, az okosságuk ill. a tudásuk alapján kerüljenek be bizonyos helyekre (pl. állásokba), hanem azért mert pun cijuk van.

2018. jún. 9. 20:31
 19/20 anonim ***** válasza:
Utolsó könnyű volt googlerol kikeresni a jelentését,mi?;)
2018. jún. 9. 21:27
 20/20 anonim ***** válasza:
53%

"mi az a női kvóta?"

Amikor előírják hogy bizonyos állásokba valahány százalék nőnek kell dolgoznia.

Így adódhat olyan helyzet hogy ha nem dolgozik valahol elég nő, akkor hiába van sok alkalmas férfi és mondjuk egy nagyon alkalmatlan női jelölt az állásra, akkor a nőt KELL felvenni csak azért mert nő.

2018. jún. 9. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!