A legtöbb feminista nő valahogy azonnal felhagy az elveivel, ha pl egy étteremben fizetnie kell(ene).
Lehet lányok lepontozni.
Én nem vagyok szexista.
Én mindenki felett állok, legyen az nő vagy férfi
A nők sajnos nem tudják elviselni azt a tényt, hogy a férfiak viszik előre a világ fejlődését, mialatt a nők csak hisztizni tudnak, és minden bajukért a férfiakat okolják és próbálják gátolni és visszahúzni őket.
Az állandó hiszti helyett néha hasznos dolgokat is csinálhatnának, pl. feltalálhatnának néha valamit, hiszen eddig 99,9 %-ban ezt szinte kizárólag a férfiak tették.
A nők csak a besértődéshez és a lepontozáshoz értenek.
"mi az a női kvóta?"
Látod kedves kérdező, felteszel egy ilyen szándékosan provokatív kérdést, miközben még erre az egyszerű dologra sem tudod a választ.
De segítek.
Az a női kvóta, amikor a nők kiharcolják, hogy ne az agyuk, az okosságuk ill. a tudásuk alapján kerüljenek be bizonyos helyekre (pl. állásokba), hanem azért mert pun cijuk van.
"mi az a női kvóta?"
Amikor előírják hogy bizonyos állásokba valahány százalék nőnek kell dolgoznia.
Így adódhat olyan helyzet hogy ha nem dolgozik valahol elég nő, akkor hiába van sok alkalmas férfi és mondjuk egy nagyon alkalmatlan női jelölt az állásra, akkor a nőt KELL felvenni csak azért mert nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!