Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Te hol tartasz az életben 25...

Te hol tartasz az életben 25 évesen?

Figyelt kérdés

Én nagyon lemaradottnak érzem magam, ezért kíváncsi vagyok, hogy ti mit értettek el eddig.

Én:

-Nem voltak még barátaim sosem

-Nem volt barátnőm sem

-Nem fejeztem be a sulit sem, nincs semmi végzettségem az általánoson kívül

-Egy szar helyen dolgozom, amit utálok

-Nincs lakásom, se saját autóm, sőt jogosítványom sem

-Nem járok sehova a munkahelyemen kívül

-Nincsenek hobbijaim, vagyis vannak, csak lusta vagyok űzni őket, és értelmét sem látom

2018. jún. 4. 13:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%

Pont 25 éves vagyok

- Épp mesterképzésre járok egy nagyon jó nevű gazdasági egyetemen

- Egy befektetési bankban dolgozom

- Barátnőm jelenleg nincs

- Egy év múlva egy útépítésű lakásban fogok lakni a duna parton

- Jogsi, angol német felsőfokú nyelvvizsga megvan

- Barátaim szerencsére vannak

- Szeretem a munkámat

Alapvetően meg vagyok elégedve az életemmel. Ha lenne egy stabil párkapcsolatom akkor lenne tökéletws,de így is jó :) most kezd megtérülni az a sok befektetett energia és tanulás, amit fiatalkoromban beletettem. Nagyon bánnám mostanra, ha akkor nem vettem volna komolyan, így neked is azt ajánlom, kedves kérdező, hogy legyél aktív ilyen téren mert később már nehezebben szánja rá magát az ember. Addig kell nyomni, ameddig "csak" a tanulás a dolgod. Sok sikert ;)

2018. jún. 4. 16:59
 12/14 anonim ***** válasza:
95%

Mar joval 30 felett vagyok, de 25 evesen volt:

-egy hasznavehetetlen szakmam

-20 eves koromtol sajat kerteshaz videken, nem orokseg meg szuloi ajandek, hanem 2 evnyi kulfoldi munka.

-nem erdekelt a vezetes, igy se auto se jogsi, anyagi hatranya nem volt. Kesobb viszont meglett mindketto.

-par pocsek melo utan beugrott egy nagyon jo lehetoseg, mar 4-ik eve dolgoztam ott, ahogy a mai napig is, jol fizetett es laza hely.

-baratnozes hebehoba.

-haverokkal nemi lazulas, vagy epp nalam hazibuli.

2018. jún. 4. 17:45
 13/14 anonim ***** válasza:
91%

-épp 25

-nincs komoly szakmám (most állok neki majd néhánynak)

-csináltam már többféle vállalkozást, néhányat befejeztem mert nem tetszett v nem jósoltam nagy jövőt neki

-még sosem voltam alkalmazott, ennek ellenére szétdolgoztam magam 15 éves koromtól

-barátnőm még nem volt és nem is látom értelmét hogy legyen (jó eséllyel öröklődő betegség, szabadságszeretet)... csak szex meg ilyen egyoldalú játszmák kizárva.. találnak helyettem (talán erkölcsileg is) egészséges embert

-kocsi van pár... egyik sem drágább 3 milliónál viszont bármelyikkel megcsinálok egy Siófok-Szegedet 2.5 óra alatt pályát nem érintve (szóval a célnak megfelelnek)

-ház nincs hiszen hatalmas szülői házunk van...előbb veszek nyaralót magamnak

-célszerűbb is mert egy csomó közvetlen barátom van így lesz hol lazulni

-horgászni, zenélni, énekelni szoktam baráti körben...vmint mostanában sokat főzök

-és van egy rakat ötletem amiből akár jól meggazdagodhatok de nem tuti, hogy szánok rá majd időt.. minek végülis?

2018. jún. 4. 19:17
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia !

Én most 26 éves vagyok de 25 évesen:

-voltak/vannak barátnőim igaz csak 2-3 de elég is (inkább kevés de igazi legyen mint sok és kamu)

-nem volt pasim

-volt 3 szakmám meg 1 érettségim

-nem dolgoztam mert akkor végeztem a tanfolyammal és munkát kerestem de egyből nem találtam

-nem volt jogsim se kocsim (azóta sincs egyik sem)

házam úgy van, hogy félig enyém az a ház amiben élek anyukám után

-ritkán jártam el bárhova is (most is ritkán járok el bárhova)

-nem igazán volt hobbim (most is csak az olvasás van)

26/L

2018. jún. 4. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!