Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Élvezem ha bánthatok embereket...

Élvezem ha bánthatok embereket, illetve ha engem bántanak. Normális ez?

Figyelt kérdés
Mostanában elég sokat szólogatol be embereknek, ezért elég sokat oltogatnak, érthetően. Azzal van a baj hogy jól esik, tényleg pozitív érzéseket kelt bennem ez a jelenség. Normális ez?

2018. jún. 4. 00:51
1 2
 11/16 he84 ***** válasza:
Hát ne haragudj, de ez nagyon nem normális! Na meg eléggé fura, hogy azért szólsz be másoknak csak úgy, mert téged anno rendszeresen piszkáltak. Miféle hülyeség ez? Rossz kifogás! Pont hogy akit bántottak, annak nem kéne másokat később bántania, mert tudja jól, hogy milyen rossz! Ennek ellenére mégis bántasz másokat, hát ez kész,... Anno a suliban engem is piszkáltak, bár mondjuk nem rendszeresen, nem túl gyakran, hanem csak néha és fizikailag nem nagyon. Mégse bántok másokat, mert épeszűen jól tudom, hogy milyen rossz az! Komolyan ez okoz neked örömöt, hogy mások lelkébe belegázolsz és tönkreteszed az önbizalmát is? Tényleg nem normális,...! Inkább fejezd be, szokj le erről és másképp add le a feszültséget, ne másokon állj bosszút, akik erről nem tehetnek! Nagyon szemét dolog, amit művelsz és így te se vagy jobb azoknál, mint akik anno bántottak téged! Mielőbb fejezd be, vezesd le a bajaidat másképp, de ne úgy, hogy kárt okozol másoknak! Ha ez nem megy, akkor mej pszichológushoz és kezeltesd magad! Ám nehogy őt is piszkáld! Annak is igaza van, aki itt azt írta, hogy jobb ha vigyázol, mert lehet olyan is, aki keményebben visszavág, ne csodálkozz, ha nem állsz le és ha netán ilyen lesz!
2018. jún. 4. 14:37
 12/16 he84 ***** válasza:
81%
Főleg a kérdezőnek szólt és az összes ilyen, vagy hasonló embernek, így akkor neked is! Úgy gondoltam ez egyértelmű. Ne piszkáld őket se! Így is elég bajuk van a testesebb emberek egy részének, nem kell még az is, hogy te és a hozzád hasonlók direkt bántsák őket!
2018. jún. 4. 15:13
 13/16 he84 ***** válasza:
És persze a többieket se bántsd, nem leszel attól jobb, hanem csakis rosszabb! Neked is mindazt javaslom, amiket feljebb elmondtam a kérdezőnek! Ha nem teszed, akkor megérdemled, hogy előbb-utóbb valaki jól kiszúrjon veled, ami nem lesz vicces kicsit se! Nem kívánom ezt, de hogyha nem hallgatsz a szép szóra és ha tovább bántasz másokat, akkor igenis megérdemelnéd, már bocsi! Na de nem akarok vitát!
2018. jún. 4. 15:15
 14/16 A kérdező kommentje:
Látom sok a félreértés, engem régen nem nagyon piszkáltam. Ezért is fura amit muvelek, magamnak is...
2018. jún. 4. 17:49
 15/16 he84 ***** válasza:
Oké, de akkor se normális ez! Olvass vissza és vedd komolyan mindazokat, amiket én és más írtunk, járj el aszerint! A te érdeked és a környezeted érdeke is!
2018. jún. 5. 00:22
 16/16 anonim ***** válasza:
Csak a régen elvesztett hatalmát akarja visszaszerezni, nem hülyeség ez a cselekedet, hanem érthető -, ezért válnak bántalmazóvá bizonyos bántalmazottak, mert most ők szeretnének fölülre kerülni, nem hagyhatják, hogy visszaálljon az az állapot, hogy őket bántják, ezért ők másokat fognak.
2020. aug. 6. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!